Eximtur organizeaza un concurs interesant de Dragobete!

Compania Eximtur - unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de turism din Romania - va invita la un concurs literar de Dragobete. Si pentru ca ma aflu printre membrii juriului, m-am gandit sa va spun si aici despre ce este vorba. In mare, voi trebuie sa ne povestiti care a fost cea mai frumoasa locatie din Romania unde v-ati trait si implinit iubirea. Iata mai jos detalii...Se spune ca atunci cand intalnesti dragostea, trebuie sa o cinstesti, sa ii ridici un templu. Povestile de iubire sunt unice si intime, sunt frumoase, simple sau complicate, sunt amintiri pentru totdeauna.

Eximtur te invita la concurs: castiga un voucher de 500 de ron!

Pentru ca pe 24 februarie sarbatorim Dragobetele, va invitam sa scrieti. Sa ne povestiti care a fost cea mai frumoasa locatie din Romania unde v-ati trait si implinit iubirea. Poate fi orasul vostru natal, locul in care v-ati petrecut vacanta, un catun din Maramures sau pe malul marii. Vrem sa aflam ce v-a impresionat in locul respectiv si cum s-a vazut acesta prin prisma povestii voastre de dragoste.

Descrierea poate fi pusa direct pe blog, ca si comentariu la articolul de pe blogul Eximtur sau pe blogul tau prin utilizarea de pingback-trackback. Nu trebuie sa aiba mai mult de cateva randuri (500 caractere)!

Perioada de desfasurare a concursului este 6 februarie, ora 12 – 15 februarie, ora 0.
Premiul oferit de Eximtur este un voucher de 500 ron, care va putea fi folosit pentru achizionarea de servicii turistice in anul 2012.

Juriul concursului va alege cea mai inspirata poveste si este alcatuit dintr-un reprezentant Eximtur, Ioana Budeanu – Travel Writer – I’s Blog si Razvan Pascu -Travel Writer – Razvanpascu.ro

Daca te tenteaza acest concurs, atunci te invit sa participi! 

Un comentariu:

  1. Pentru viitoare calatorii? Suna tentant...de cand nu am mai vazut Parisul :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...