Social Media Summit Bucuresti 2012

Social Media Summit este pentru mine unul dintre cele mai placute si mai interesante evenimente care se puteau organiza. Nu doar ca se aduna toata "lumea buna" din online, dar prezentarile sunt funny si pline de invataminte. De fiecare data cand am participat la conferinte cu oamenii acestia talentati din online m-am simtit excelent, revigorata si plina de avant si energie. Printre vorbitorii de la Social Media Summit se afla multi oameni pe care ii respect si ii admir si de la care ai ce invata. Dar iata cateva detalii...


In 2012, se implinesc doi ani de la prima editie Social Media Summit. In tot acest timp "specialistii" s-au plimbat prin Timisoara, Cluj, Iasi si Sibiu, s-au distrat si s-au imprietenit cu "fanii". A venit momentul pentru o noua editie a Social Media Summit, de data aceasta la Bucuresti.

Editia Social Media Summit Bucuresti va fi un adevarat maraton de conferinte, workshop-uri si prezentari despre activitatile companiilor romanesti in social media. Iata cine va vorbi la Social Media Summit: Cabral Ibacka, Vlad Petreanu, Chinezu, Bogdana Butnar, Marta Usurelu, Costin Cocioaba, Cristian Manafu si multi, multi altii. 
La conferinta vor participa:  

- reprezentanti ai comunitatii regionale de business
- directori de marketing din companii locale
- brand manageri si specialisti in comunicare
- reprezentanti agentii interactive
- consultanti social media si specialisti in online
- bloggeri si reprezentanti media  

Iata cateva motive pentru a participa la Social Media Summit: 

- afli care sunt retelele sociale si cum te pot ajuta acestea in promovare
 - te vei intalni cu unii dintre cei mai influenti bloggeri din Romania
- cunosti specialisti in online si consultanti social media
- networking cu reprezentanti ai comunitatii de business din Timisoara, Iasi, Cluj, Sibiu si Bucuresti
- afli ce proiecte noi se desfasoara in online
Vino sa afli care sunt strategiile eficiente de promovare prin retelele sociale! Cei mai relevanti bloggeri si specialisti in online din Romania te asteapta la Bucuresti pentru o zi dedicata social media. Vei cunoaste influencerii care fac diferenta si secretele campaniilor de word of mouth. Te asteptam la prima editie a Social Media Summit Bucuresti!

Data: 28 Februarie 2012
Locatie: Hotel Howard Johnson, Bucuresti
CITESTE SI:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...