10 filme care iti pun bagajele la usa

Un film foarte bun are puterea sa ne hipnotizeze pe toata durata lui. Un film de travel perfect, ce combina un scenariu si o interpretare de top, plus un decor exceptional, ne va ramane in memorie mult timp. Cel putin pana ne vom hotari ca trebuie sa vizitam neaparat si noi acele meleaguri! Filmele din acest top nu sunt numai despre calatorii, ci combina foarte bine decorul, cu scenariul si interpretarea. Iata mai jos 10 productii care parca te obliga sa-ti faci bagajul si sa pleci in lumea larga...
10 filme care iti pun bagajele la usa


10. P.S. I Love You 

Cine ar fi zis ca in Irlanda poti gasi Paradisul?! Dupa imaginile pe care le-am vazut in P.S. I Love You, imi inchipui ca asa trebuie sa arate... Scenariul poate sa nu fie pe gustul tuturor, dar pentru Hilary Swank si pasunile inverzite ale Paradisului filmul merita vazut!

Irlanda in PS I Love You


9. The Beach 

Ce ai lua cu tine pe o insula pustie din Thailanda? (de fapt locuita doar de "oamenii plajei"...) In primul rand sanatatea mentala si poate ceva din experienta anterioara, insa cam atat. Am vazut The Beach acum multi ani, dar plaja aceea mi-a ramas intiparita in memorie. Scenariul este  original, cinematografia buna, iar Leonardo DiCaprio se straduie prea mult, ca de obicei. In concluzie, daca ar exista un paradis scaldat de ape turcoaz, ar arata ca cel de pe insula  Phi Phi din The Beach.

The Beach


8. Eat Pray Love 

Eat Pray Love -  Napoli, Roma, Lazio, India, Bali si Julia Roberts intr-o calatorie de regasire de sine. O cinematografie foarte buna, un scenariu mediocru, un film care iti face o pofta nebuna de pizza italiana si de o vacanta... oriunde!

Eat Pray Love


7. Under the Tuscan Sun

O femeie visatoare + o cutra de barbat si un divort urat = o vacanta permanenta in Toscana. Under the Tuscan Sun este exemplul perfect al unui fapt simplu: "God works in mysterious ways!". Farmecul Toscanei, modul de viata al italienilor si talentul actritei Diane Lane fac ca acest film sa ne dea putin de gandit.

Under the Tuscan Sun


6. The Talented Mr. Ripley

Tot Italia. Positano, exclusivist, unic, Hollywood-ul Europei, speachless. Dar de data asta cu o distributie de exceptie, un scenariu foarte interesant si un Matt Damon in mare forma. Unul dintre cele mai tulburatoare filme pe care le-am vazut. A must see!

The Talented Mr. Ripley


5. Seven Years in Tibet 

Tibetul... greu de ajuns, dar trebuie vazut neaparat, macar o data in viata. Un film epic despre un alpinist care primeste o a doua sansa la viata si despre cultura tibetana. Cinematografia: de exceptie!

Seven Years in Tibet


4. The Motorcycle Diaries

Daca iti place America de Sud si aventura, acesta este clar cel mai motivant film pe care il poti viziona. Mai aruncam si o motocicleta veche, un drum de 8.000 km, muzica sud-americana, un Che Guevara tanar si o poveste de viata incredibila si clar ni se face pofta de druuuum!

The Motorcycle Diaries


3. The Way Back

Inspirat din fapte reale, The Way Back este unul dintre cele mai bune filme despre supravietuire. Imaginile marca National Geographic sunt stunning. 120 de minute despre o evadare de 6.500 de km, scenariu perfect - deloc lent, cu suspans si umor pe alocuri.

The Way Back


2. Into The Wild

Aventura aventurilor. Realista, dura si uneori chiar... mortala. Sean Penn ne demonstreaza ca regizeaza mult mai bine decat joaca! Un film foarte lung, foarte antrenant, foarte de viata si care te inspira, Into The Wild trebuie vazut de oricine, la orice varsta, oricand, oricum...

Into The Wild


1. Australia

Ce-ti poti dori mai mult decat o ferma cu o panorama de vis si o herghelie de cai in Australia? Si cu Nicole Kidman sau Hugh Jackman pe acolo, desigur! O poveste de viata si de dragoste foarte buna, o cinematografie perfecta si imaginile unice din Australia pura, fac din aceasta productie filmul meu de travel preferat.

Australia
Foto: pommietravels.com, allmoviephoto.com

Acestea sunt 10 dintre filmele care m-au inspirat si care mi-au bucurat ochii si sufletul. Sper sa nu fi sarit vreo capodopera in domeniu. Voi ce ziceti?
Vlad Semen - este partenerul meu de viata, iubirea vietii mele si fotograful pasionat al proiectelor noastre. Mergem impreuna peste tot, el imi da un sens, imi da putere si pace. Sunt cea mai fericita atunci cand vad chipul lui Vlad luminandu-se in fata unei noi destinatii, in zorile parfumate ale unui nou oras.

Vlad are ca pasiuni fotografia, calatoriile, filmele, este la curent cu tot ce se intampla la Hollywood si a invatat sa iubeasca Bucurestiul.  

Rubricile lui Vlad: Franturi de Bucuresti (reportaje foto), Travel (fotografii de calatorie), Gossip (stiri, topuri si informatii despre vedetele de la Hollywood). 

CITESTE SI:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...