Ne-am calificat in etapa a doua la RoBlogFest! A inceput votarea!

Roblogfest
Datorita voua si a increderii pe care ne-ati acordat-o, ne-am calificat in etapa a doua (finala) la RoBlogFest, I's Blog fiind inscris la categoria "cel mai popular blog". Tinand cont ca la aceasta categorie au fost cei mai multi participanti - 146 - sa ne aflam printre cei 20 de finalisti este intr-adevar o realizare. Daca iti plac articolele mele si ale Alexandrei, galeriile foto, informatiile si topurile si ne apreciezi munca, atunci voteaza-ne si tu! Este cat se poate de simplu... Ce ofer in schimb? Texte mai bune si mai... dese, informatii fresh, muuulte poze de calitate, o echipa pasionata si indrazneata si recunostinta vesnica pentru efortul depus:) Iata ce trebuie sa faci...


Cateva date despre I's Blog


Mi-am dorit intotdeauna sa particip la RoBlogFest, insa pana acum ba nu a fost momentul, ba am fost plecata pe meleaguri straine si nu am stiut din timp. Insa anul acesta am zis: "Gata! Hai sa ne inscriem!". 

Alegerea categoriei nu a fost tocmai simpla, I's Blog fiind mai mult un blog generalist. M-am gandit de multe ori sa-l "nisez", insa interesele mele merg in mai multe directii si nu as putea renunta la niciuna dintre rubrici. Desi este un blog de travel & lifestyle in general, imi plac la fel de mult si barfele de la Hollywood, si strazile din Bucuresti, si cartile, si filmele, si evenimentele mondene, si sunt pasionata de gastronomie si literatura. Astfel, m-am inscris la categoria "cel mai popular blog", sperand - cu ajutorul vostru - sa-l facem sa devina intr-adevar popular. 

Momentan statisticile spun ca am peste 9.000 de vizitatori unici/luna si peste 20.000 de pagini vizionate in februarie-martie 2012, iar pentru acest lucru trebuie sa va multumesc! 

I's Blog
I's Blog - Be Yourself!


Noutati I's Blog


Incepand cu luna februarie a acestui an am marit echipa! Am deosebita onoare ca pentru I's Blog sa scrie si Alexandra, o fata foarte talentata si care munceste cu pasiune si daruire. De la sfarsitul acestei luni si Vlad, prietenul si fotograful meu, va realiza materiale unice pentru I's Blog. In plus, va promit si o aventura nemaivazuta & nemaiauzita chiar de la inceputul acestei veri:)) Iata aici pagina noastra de echipa!

Adventure
O surpriza pentru cititorii I's Blog!

 

Competitia RoBlogFest


Daca ne apreciezi munca pe care o depunem pe I's Blog zilnic, te rugam frumos si respectuos sa ne dai un vot, pentru a face un pas urias inainte. Iata ce trebuie sa faci:

1. Intra pe site-ul RoBlogFest.

2. Daca nu ai cont (cele de anul trecut sunt valabile, la fel si cele din prima etapa de votare!), atunci fa-ti aici unul!
Sau pur si simplu da click pe bannerul de mai sus.


5. Daca vrei sa vezi alte nominalizari si sa votezi alte bloguri, intra aici.


Iata pe cine sustin eu la RoBlogFest - etapa a doua de votare:


Blog colectiv: Constanta Blog

Blog de muzica: iConcert

Blog de filme: Raluk.ro

Blog de travel: TravelGirls.ro

Blog de parinti: UrbanKid

Cel mai popular blog: I's Blog :))

Site-uri: theCityBreak

Pentru a vota I's Blog in competitia RoBlogFest, poti da click si pe bannerul din dreapta (frontpage) de pe blog. Iti multumesc mult! 

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...