Angelina Jolie si Brad Pitt s-au logodit!

Angelina si Brad s-au logodit!
"It’s official!",  a declarat managerul lui Brad Pitt pentru JustJared.com. Se pare ca cei doi actori s-au hotarat sa isi lege vietile si printr-o maniera legala, nu doar de suflet. O veste buna atat pentru fanii care doreau sa-i vada casatoriti, cat si pentru cei 6 copii, care insa pe mine m-a surprins si parca m-a intristat putin. Consider ca legatura dintre Angie si Brad este prea frumoasa si prea solida ca sa fie complicata cu niste hartii care nu au sens. Insa probabil stiu ei ce stiu... Sper doar sa nu fi cedat in fata presiunii mass-mediei si nici macar a copiilor. Iata mai multe detalii despre nunta, inel si declaratii oficiale...Managerul lui Brad Pitt a confirmat zambind ca Angie si Brad au hotarat sa se casatoreasca. "It is a promise for the future and their kids are very happy", mai spune el. Cand vor face pasul? Deocamdata nu au stabilit o data pentru eveniment si probabil o vor face in mare secret, din cauza atacurilor presei, care vor fi uriase. 

Angelina Jolie si Brad Pitt


Angelina Jolie a fost fotografiata purtand inelul de logodna zilele trecute, in timp ce vizita Los Angeles County Museum of Art. Brad a avut o viziune clara despre ce doreste sa-i ofere iubitei sale si a realizat design-ul inelului impreuna cu maestrul bijutier Robert Procop, in nu mai putin de un an. Diamantul central este dreptunghiular, iar cele laterale sunt asezate astfel incat sa-i incadreze perfect degetul actritei. 

Angelina Jolie, purtand inelul de logodna

Angie este o mare fana a lui Robert Procop si a creat impreuna cu acesta linia “The Style of Jolie”, ce contine bijuterii clasice pe care actrita le poarta des pe covorul rosu. 

La inceputul anului acesta, Brad a declarat amuzat ca cei 4 copii mai mari fac presiuni aspura sa pentru a-i cumpara lui Angie un inel. Si iata ca dorinta le-a fost implinita! Tatal lor a pus o piatra pe mana celebrei actrite si mame. 

Angelina Jolie si Brad Pitt sunt impreuna de sapte ani si au impreuna 6 copii: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh si gemenii Knox si Vivienne. Recunosc - am fost surprinsa de aceasta veste si nu tocmai incantata. Chiar nu cred ca ar fi trebuit sa faca acest pas, mai ales daca sunt atat de fericiti in situatia actuala. Nu cred ca o casatorie oficiala te poate ajuta cu ceva, din contra. Si nici nu consider ca cei mici ar trebui sa decida in locul tau sau sa te preseze in vreun fel. Casatoria este o "afacere" complicata si fara niciun rost, iar familia lor mi se parea mai presus de aceasta sarada. Sa le uram totusi "casa de piatra" si multa fericire impreuna, indiferent de forma legala sau ilegala in care traiesc :))

Angelina Jolie, Brad Pitt, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh si gemenii Knox si Vivienne
 Sursa: JustJared


CITESTE SI:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...