Bucuresti - Centrul vechi

Nu am incercat sa pun vreun titlu mai fancy la acest articol - reportaj foto, pentru ca centrul istoric al Bucurestiului nu are nevoie de nicio prezentare sofisticata. Va pot spune insa ca iubesc Bucurestiul! Este foarte, foarte frumos, iar sambata seara ai cu adevarat ce sa admiri in centrul vechi. Multimea iesita la promenada, carciumile si terasele pline, oameni fericiti, care se distreaza, stau la rand la standuri cu mancare delicioasa, beau bere, admira peisajul si strazile noi, felinarele de poveste si lumina calda a orasului - toate acestea sunt motive suficiente pentru a veni sa vezi ce se intampla intr-o sambata seara in Bucuresti. Atmosfera este vibranta si orasul plin de culoare. Iar strainii nu se mai saturau de fotografii...


 

Bucuresti - Centrul vechi 
 Fotografii: Vlad Semen
CITESTE SI:

7 Locuri unde se mananca bine in Bucuresti 

O zi si o noapte in centrul vechi al Bucurestiului

5 comentarii:

 1. Asta e Bucurestiul nostru? :)....imi place tare mult cum ati surprins Bucurestiul noaptea! ( Seamana a capitala europeana)...pe cand o vizita si in Colentina ( Europa) sau Ferentari, sa ne aratati si fata nevazuta a orasului asta!?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, arata foarte bine Bucurestiul. Multumesc pentru aprecieri! In Ferentari si Colentina nu stiu ce sa zic:))) Crezi ca ar fi de acord baietii sa-mi lase totusi aparatul foto?:)) Glumesc. Maybe!

   Ștergere
 2. Şi eu iubesc la nebunie partea asta a Bucureştiului :*

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mie imi cam place tot - iubesc Titanul, cu parcul si blocurile lui, iubesc Matache si Oborul, Unirii si Tineretului, Rahova, Calarsilor si Mantuleasa, 1 Mai si toate zonele, mai mult sau mai putin cunoscute:P

   Ștergere
 3. Locuiesc de suficient timp incat sa-l respir si sa-mi placa. Ne-am atasat unul de celalalt si "ne traim" viata impreuna. Exista si momente cand ochiul meu de arhitect devine critic stiind ce poate sa ofere acest oras. Ca in orice relatie,ghicind potentialul celuilalt, parca il vrei mai bun. :)

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...