Women on Web 2012 LIVE pe I's Blog!

I's Blog transmite LIVE WOW 2012! Women on Web este un eveniment unic in Romania, despre comunicare, networking, inspiratie si femei interesante si active in mediul online romanesc. Conferinta organizata de Evensys si prezentata de Activia va surprinde oportunitatile si tendintele pe care internetul le ofera astazi. Ce ne propun cei de la Evensys? O jumatate de zi de prezentari care sa te inspire, sa te activeze si sa ofere multiple posibilitati de networking si colaborare. Iata despre ce este vorba...Women On Web este transmis in direct astazi, 27 aprilie 2012 (incepand cu ora 13.00), de la Hotelul Howard Johnson si reuneste personalitati media, vedete si bloggeri.

Ca si la editiile precedente, conferinta va fi transmisa live online cu sprijinul Radio Lynx. Deci daca nu poti ajunge sau nu esti din Bucuresti, poti urmari evenimentul live, gratis, pe internet. 

 

Women on Web 2012 LIVE pe I's Blog!
Printre cei care vor lua cuvantul se numara: Emilia Popescu, Tudor Chirila, Alessandra Stoicescu, Cristina Bazavan, Amalia Enache, Bogdana Butnar, Cristian Lupsa, Iulian Vacarean, Anca Nistor, Roxana Farca, Andrei Barbu si Georgiana Gheorghe. Cum am anuntat evenimentul cu putin timp inainte de desfasurare, contam foarte mult si acum pe vocile online ale participantilor.

Un eveniment organizat de Evensys, prezentat de Activia, cu sprijinul Radion Lynx si sustinut de mai multi parteneri media. Detalii aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...