Women on Web 2012

Women on Web este un eveniment unic in Romania, despre comunicare, idei fabuloase, networking, inspiratie si femei interesante si active in mediul online romanesc. Conferinta organizata de Evensys si prezentata de Activia va surprinde oportunitatile si tendintele pe care internetul le ofera astazi. Ce ne propun cei de la Evensys? O jumatate de zi de prezentari care sa te inspire, sa te activeze si sa ofere multiple posibilitati de networking si colaborare. Iata despre ce este vorba...Women On Web revine pe 27 aprilie 2012, la Hotel Howard Johnson si va reuni personalitati media, vedete si bloggeri.

Participarea la eveniment este gratuita si se face doar in baza unei invitatii solicitate in formularul de aici. Ca si la editiile precedente, conferinta va fi transmisa live online cu sprijinul Radio Lynx. Deci daca nu poti ajunge sau nu esti din Bucuresti, vei putea urmari evenimentul live, gratis, pe internet. 

 

I's Blog va transmite WOW 2012 in direct!
Printre cei care vor lua cuvantul se numara: Emilia Popescu, Tudor Chirila, Alessandra Stoicescu, Cristina Bazavan, Amalia Enache, Bogdana Butnar, Cristian Lupsa si Iulian Vacarean. Cum am anuntat evenimentul cu putin timp inainte de desfasurare, contam foarte mult si acum pe vocile online ale participantilor.

Iata cum poti contribui si tu:


Pe blog
Daca detii un blog, poti scrie ce reprezinta acest eveniment, cand are loc si mai ales ca poate fi urmarit online de oriunde. I's Blog il transmite live!
Pe Facebook

Poti spune prietenilor tai despre eveniment si poti deveni fanul paginii dedicate: https://www.facebook.com/WomenOnWeb

Pe Twitter

Poti foarte usor sa spui si celorlalti ca vei participa si sa ii directionezi catre site.

Multumesc anticipat pentru sustinere!

Un eveniment organizat de Evensys, prezentat de Activia, cu sprijinul Radion Lynx si sustinut de mai multi parteneri media. Detalii aici.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...