5 Locuri unde as vrea sa fiu acum

M-am bucurat de o oarecare doza de confort in ultimele luni: pat urias, birou si scuan comode, mancare buna, lipsa complicatiilor cu banii, internet de mare viteza, nu iau decizii la limita, nu traiesc de pe azi pe maine si nu am responsabilitati prea mari. Insa am ajuns sa ma sufoc din ce in ce mai tare. Simt drumul zbatandu-se sub talpile mele, simt chemarea vantului, incertitudinii, pericolului. Vreau sa traiesc putin. Sa imi fie frica. Sa risc. Sa plec acolo unde orice urma de confort dispare, facand locul vietii reale, intamplarilor neasteptate si pasiunii. Si iata unde as vrea sa fiu in acest moment...

5 Locuri unde as vrea sa fiu acum


5. As vrea sa imi cumpar o rochie din Green Market Square din Cape Town si apoi sa beau o cafea la o terasa cu scaune din plastic. Sa simt mirosul lumanarilor parfumate care se vand in piata, sa simt bogatia condimentelor si sa gust din preparatele africane de pe strada. As vrea sa-mi iau bratari si masti si sa stau de vorba cu pictorii din zona. Iar apoi sa ma indrept agale spre casa...

Green Market Cape Town
Green Market Cape Town


4. As vrea sa locuiesc pe Stunning Street in Porto Alegre, Brazilia. Sa privesc pe fereastra copacii uriasi si sa beau o cafea amara. Sa imi petrec zilele fotografiind cladirile coloniale din centrul vechi al orasului si dupa-amiezele band bere cu tequila pe plaja, la umbra, admirand zgaraie-norii si muntii.

Stunning Street in Porto Alegre, Brazilia
Stunning Street in Porto Alegre, Brazilia


3. Mi-as dori sa stau pe o piatra, in liniste deplina, si sa admir Jal Mahal-ul cucerit de ape, din Jaipur. Sa imi ocup timpul fotografiind palatele din "orasul roz", iar serile sa mi le petrec in Raja Park, gustand din bucatele traditionale.

Jal Mahal
Jal Mahal


2. As vrea sa ma intorc de la piata, incarcata de legume proaspete si flori, cu barca, pe raul  din centrul orasului Melaka, din Malaysia. Sa ma prinda ploaia si sa nu-mi pese. Sa stau pe terasa apartamentului meu desculta, ascultand o muzica cu ritm domol, senzual, si band o excelenta bere Tiger.

Melaka
Melaka


1. As vrea sa locuiesc intr-o casuta pe picioroange, infipta in nisip, in Chaloklum Bay, pe insula petrecerilor cu luna plina, Koh Phangan. Dimineata sa imi beau cafeaua cu lapte condensat pe prispa casei, sa scriu povesti de dragoste si uitare, iar apoi sa ascult ploaia batand ritmic pe acoperisul din lemn. Sa ies la apus pe plaja, sa iau cina la un bar cu mese scrijelite si ciudate, iar apoi sa ma ascund de lume sub plasa de stele a noptii. 

Chaloklum Bay
Chaloklum Bay

"Trust me, it's paradise... This is where the hungry come to feed. For mine is a generation that circles the globe and searches for something we haven't tried before. So never refuse an invitation, never resist the unfamiliar, never fail to be polite and never outstay the welcome. Just keep your mind open and suck in the experience. And if it hurts, you know what? It's probably worth it."


Tu unde ai vrea sa fii in acest moment?


CITESTE SI:2 comentarii:

 1. Pentru mine locul unde as vrea sa fiu acum se numeste Havana, Cuba. Cafeaua merita savurata la El Escorial Cafe. De afara poti admira Piata Veche (Plaza Vieja, iar daca o cafea nu-ti este suficienta poti incerca si inghetata. Delicioasa.
  Din Vecea Havana spre centrul Havanei este preferabila plimbarea pe jos.
  Cina merita luata la restaurantul La Fontana,in aer liber.
  Sunt multe de vizitat si de vazut. O data pe an, Cuba inseamna a doua casa.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Foarte frumos! Si eu as vrea sa vad Cuba:)

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...