Qatar Airways - noi destinatii la preturi imbatabile!

Qatar Airways se pregateste pentru extinderea destinatiilor catre Orientul Mijlociu prin adaugarea a doua rute spre Irak in aceasta saptamana. Orasele Erbil (nordul Irakului) si capitala Baghdad vor intra in portofoliul companiei aeriene timp de doua saptamani. Cursele spre Erbil vor incepe in 23 mai, iar cele spre Baghdad in 7 iunie. Ambele rute vor fi valabile non-stop, de 4 ori pe saptamana, din Doha. Iata detalii...


 

Qatar Airways va pregati in 2012 sase destinatii noi, celelalte intrand in functiune pana la sfarsitul anului.


Akbar Al Baker, Chief Executive Officer al Qatar Airways, spune ca Irakul este de mult timp in planurile companiei, in principal din cauza lipsei serviciilor aeriene internationale intr-o tara care a avut timp de multi ani o capacitate limitata din cauza instabilitatii politice.

"Consideram ca este momentul oportun pentru a ne extinde in Irak, datorita cererii si schimbarii infrastructurii intr-o tara care garanteaza mai multe afaceri si mai mult acces aerian." declara Akbar Al Baker. "Cele doua rute spre Irak marcheaza un nou inceput al destinatiilor spre Orientul Mijlociu si continuam sa luam in calcul si alte destinatii din regiune, pentru a ne extinde raza de actiune", mai spune el.

 

Pasagerii Qatar Airways de peste Golf, din Europa, India, Asia Pacifica si din America au spre Irak o conexiune excelenta prin Doha.

 

 

In urmatoarele luni, Qatar Airways va lansa curse spre diverse noi destinatii - Perth, Australia (3 iulie); Kilimanjaro, Tanzania (25 iulie); Mombasa, Kenya (15 august); si Yangon, Myanmar (3 octombrie).

Qatar Airways a avut o crestere rapida in doar 15 ani de activitate, operand curent o flota moderna de 108 aeronave spre 114 destinatii de afaceri si de vacanta din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia Pacifica, America de Nord si America de Sud.

2 comentarii:

 1. buna ioana!
  stii c at costa dus-intors biletul pt perth-australia?
  marian.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca intri pe site-ul Qatar Airways vei afla ca in perioada 3 - 10 iulie, un bilet dus/intors Doha - Perth costa 1.550 euro. Cand ai nevoie de astfel de informatii, este f simplu sa simulezi o cumparare de bilete si sa afli exact cum sta treaba:)

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...