Buget pentru Asia - donatii, suveniruri si vise

Dacă ieri v-am povestit despre călătoria noastră în Asia, despre traseu şi emoţiile care ne încearcă, azi vom vorbi despre bani. Mda, nu e un subiect plăcut, ştiu. La acest capitol nici nu am foarte multe de spus. NU am un buget stabilit pentru această aventură - am calculat o sumă generală şi foarte tulburătoare de peste 6.500 de euro per total (pe care am s-o câştig lună de lună şi... nu pe toată). Efortul financiar este al meu 85%, ţinând cont că avem doar biletele de avion puse la dispoziţie de Qatar Airways şi Vola.ro. Însă visele noastre merg mai departe şi nu vom renunţa să sperăm...Buget pentru Asia - donaţii, suveniruri şi vise

Nu încerc să fac nişte calcule care nu se vor potrivi cu socotelile din târg. Nu văd rostul. Ne vom descurca pe parcurs - transport şi mâncare ieftine, hosteluri, couchsurfing, etc. Frica mea cea mai mare este că nu voi avea posibilitatea să văd cât mai multe locuri, să parcurg toate drumurile din visele mele. 

Şi atunci m-am gândit să vă iau cu mine, să faceţi parte din poveste. 


Am creat câteva pachete speciale pentru voi care, în schimbul unor mici donaţii, vă vor aduce aroma Asiei în casă şi în viaţă. Iată ce vă propun:

- pentru 2 euro, vă voi trimite o poveste personalizată cu fotografii unice, pe care le veţi putea folosi pe blog sau pe Facebook 

- pentru 5 euro, veţi primi o vedere de pe traseul nostru

- pentru 10 euro, vă vom trimite un magnet de frigider de oriunde vreţi voi de pe traseu, dar şi o vedere superbă care să vă însenineze ziua

- pentru 15 euro, voi crea pentru voi un post special pe blog şi un album foto personalizat

- pentru 20 de euro, vă voi surprinde cu o declaraţie live, filmată, de la faţa locului, şi cu alte surprize - vedere, magnet, fotografii

- pentru 50 euro, puteţi avea un banner timp de cel puţin 8 luni pe I's Blog şi mulţumiri veşnice

- oricine poate să ajute va fi răsfăţat şi surprins cu ceva de pe traseu:) Şi vă vom mulţumi atât pe blog, cât şi pe paginile de Facebook!

Noi vă iubim şi vă apreciem pentru susţinere. Pentru noi înseamnă enorm orice bănuţ, pentru că ştim că este din suflet şi pentru că ne va ajuta să vă oferim poveşti mai multe şi mai bune, fotografii de pe trasee neumblate, aventuri unice, drumuri imposibile fără ajutorul vostru şi... poate chiar o farfurie cu mâncare picantă şi delicioasă, pe care o vom poza şi ne vom lăuda cu ea:) 

Pentru donaţii vă punem la dispoziţie două metode:


1. Cea clasică - direct în conturi - care se poate rezolva într-un minut cu ajutorul internet banking-ului:)

Vlad Ioan Semen

RO76 RZBR 0000 0600 1459 3548 - RON
RO81 RZBR 0000 0600 1459 3555 - EURO

2. Cea "modernă" - într-un cont de PayPal:
Voi avea nevoie de adresa de expediere a surprizelor pe care le voi trimite, deci vă aştept mesajul la budeanu.ioana@gmail.com!

Lumea este în esenţă bună. Nu voi crede niciodată nimic mai puţin. Nu cred că eşti în pericol să te pierzi atât timp cât va exista o mână întinsă spre tine, un loc în care să te simţi acasă.


CITESTE SI:
  

6 comentarii:

 1. Mult succes, Dana. Sa ti se implineasca toate visele si sa nu te descurajeze nimeni pe parcurs.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. DANA? Proabil ai gresit:)) Daca te gandeai la mine, iti multumesc:P

   Ștergere
 2. La tine ma gandeam, nu stiu cum am scris Dana in loc de Ioana :). De ala graba probabil.

  RăspundețiȘtergere
 3. Va doresc mult succes in indepliniea visului vostru! Important este ca v-ati decis sa faceti acest pas si va admir enorm! Cumva, totul se va aranja iar banii vor aparea ca din senin,atunci cand veti avea nevoie. Luati cu voi si de la mine un gand bun! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc mult de tot pentru gandurile bune:)

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...