Cele 7 minuni ale Romaniei - faza finala de votare!

La inceputul lunii mai va povesteam ca Imperator realizeaza o campanie extraordinara, de constientizare a frumusetilor si valorilor din tara noastra. Asa cum era de asteptat, multa lume a votat minunile Romaniei, asa cum le-a vazut fiecare. Intr-adevar, este foarte greu sa te opresti doar la cateva, pentru ca avem o tara superba, care merita si TREBUIE promovata. In articolul trecut eu am ales 10 dintre minunile Romaniei si m-am bucurat ca foarte multe dintre ele se afla in faza finala a votarii, deci au fost alese de cei mai multi dintre voi. Iata mai jos detalii...

Partea a doua (si finala) a campaniei "Cele 7 minuni ale Romaniei" a debutat ieri, pe blogul lui Cezar aka. Imperator. In prima faza a trebuit sa alegeti voi ce monumente credeti ca merita promovate si apreciate, insa acum voturile s-au centralizat si Imperator are rezultatele. Cititi povestea aici!

Mai jos gasiti cele 15 monumente spectaculoase ale tarii noastre, pe care le-ati votat cei mai multi dintre voi. Dintre acestea, trebuie sa alegeti doar 7. Perioada votului este 6 – 30 iunie. Iata care sunt cele 15:

- Manastirea Voronet
- Castelul Peles
- Transfagarasan
- Cimitirul vesel - Sapanta
- Castelul Huniazilor – Hunedoara
- Cetatea daca - Sarmisegetusa Regia
- Castelul de la Bran
- Palatul Parlamentului - Bucuresti 
- Ansamblul Monumental Constantin Brancusi – Tg. Jiu
- Salina Turda
- Transalpina
- Biserica Neagra - Brasov
- Palatul Culturii - Iasi 
- Catedrala de la Curtea de Arges

Alegerile mele au fost: Manastirea Voronet, Peles, Cimitirul Vesel, Palatul Culturii, Bran, Palatul Parlamentului, Biserica Neagra. CITESTE SI:
3 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...