Bucharest KoolHunt 2012 - o noapte de petreceri ca-n filme!


Te simţi tânăr, eşti plin de viaţă, dornic de petreceri adevărate, ca-n filme? Ai admirat întotdeauna acele grupuri de tineri cool care petrec până în zori, prin diverse locaţii interesante? Acum este timpul să o faci şi tu! Raluk.ro te invită la o noapte de petreceri ca-n filme! O noapte plină de emoţii, de neprevăzut, de distracţii pe cinste. Ia-ţi prietenii şi hai să descoperim cele mai frumoase localuri, cafenele, restaurante şi baruri din Bucureşti. Pe 14 iulie, de la ora 10 seara şi până în zori...Bucureştiul, oraşul meu de suflet care m-a adoptat şi inspirat, este plin de surprize. În zone de poveste se află terase pline de verdeaţă, restaurante cu preparate incredibile, cafenele intime, spectacole de teatru, muzică soft şi dansuri nebuneşti. Mulţi dintre noi aleg Centrul Vechi ca loc de petrecere a timpului liber. Recunosc, şi eu o fac de foarte multe ori. Însă Capitala înseamnă mai mult de atât. 

Noi îţi propunem un traseu interesant: Cartierul Evreiesc, Bulevardele Carol şi Ferdinand, Piaţa Romană şi Grădina Icoanei, Calea Victoriei şi Piaţa Lahovari, Dorobanţi, Primăverii şi Calea Floreasca. În aceste zone superbe ale capitalei, printre case vechi, cu parfum de epocă, printre grădini cu miros de tei şi parcuri cochete, se află locaţiile cool în care te invităm să petreci noaptea de 14 iulie. Iar pentru că Raluk.ro se gândeşte la tine (şi la buzunarul tău:), îţi propune să intri în barurile/restaurantele selectate şi să consumi o băutură / un preparat din meniu, din partea casei. 

Oricine poate participa, urmând traseul stabilit, iar la sfârşit te invităm la petrecere. Dacă vei vizita cât mai multe localuri, vei primi ştampile norocoase şi vei avea parte de concursuri cu premii-surpriză, la petrecerea din Madame Pogany!

Iată în ce localuri din Bucureştiul minunat te invită Raluk.ro:

ZONA AMUSE-BOUCHE

CAFFE TABIET (Avrig)
LENTE & CAFEA (Noua Sufragerie)

ZONA PLAT DE NUIT

ZVON CAFE (Rosetti)

ZONA DESSERT A MINUIT

CHOCOLAT (Dorobanti)
MADAME POGANY - MARELE PARTY FINALIată ce declară echipa Raluk.ro: "De la KoolHunt ieşi câştigat chiar şi fără să fi fost premiat: vei avea în sfârşit o imagine de ansamblu a Bucureştiului ospitalier, care încă se menţine la acel nivel de calitate, a serviciilor şi a preparatelor, intrinsecă unui Mic Paris."

 
Şi dacă vrei să ai parte de o noapte perfectă, distractivă, antrenantă, cu multe concursuri şi premii, poţi afla toate detaliile pe pagina specială a evenimentului - Bucharest KoolHunt 2012!

Be young, be free, be cool - in Bucharest! 14 iulie 2012 - o noapte de petreceri ca-n filme, marca Raluk.ro!  Echipa I's Blog va onora invitaţia la acest eveniment, vă va ţine la curent cu toate noutăţile legate de petreceri şi localuri, va urma traseul propus de Raluk.ro şi va face fotografii pentru voi. Însă cel mai mult ne vom bucura dacă veţi veni la party!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...