Muzeul Satului, by Vlad Semen


 "Peste zvârcolirile vieţii, vremea vine nepăsătoare, ştergând toate urmele. Suferinţele, patimile, năzuinţele, mari sau mici, se pierd într-o taină dureros de necuprinsă, ca nişte tremurări plăpânde într-un uragan uriaş."  Liviu Rebreanu
Muzeul Satului, Bucureşti, iulie 2012


Vlad Semen - fotograf pasionat, îmi place să descopăr şi să  fotografiez noi locuri interesante. Sunt de părere că România este una dintre cele mai frumoase ţări şi merită descoperită! Visez să călătoresc în toată lumea şi să vă încânt cu fotografiile mele.CITEŞTE ŞI:8 comentarii:

 1. Am fost de multe ori la Bucuresti, dar niciodată la Muzeul Satului :( Dar trebuie si vreau să merg... Fotografiile sunt excelente!

  O zi ajunge sa-l vizitezi şi să ai vreme să te şi odihneşti pe o prispă? :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Trebuie neaparat sa mergi:) In afara de faptul ca au reguli tampite, parcul este foarte mare si frumos. O zi iti ajunge sa-l vizitezi si sa te relaxezi, insa nu iti permit ei sa stai atat. Au un programt ciudat, de la 9 la 17 (luni, marti) si 9-18 (in restul zilelor), iar lunea si martea biletele sunt mai scumpe si nu se intra/iese prin Herastrau, ci doar pe poarta oficiala de la bulevard. Ma rog, nu mai comentez ca imi aduc aminte si imi stric ziua. Oricum ar fi, merita!!

   Ștergere
 2. Citatul de inceput este unul din preferatele mele, la fel ca si romanul de unde vine el. Fotografiile sunt foarte frumoase, la fel ca si locul. De fiecare data a fost o placere pt mine sa ma plimb pe cararile muzeului, sa admir casutele si frumusetea satului traditional, exact cum mi-l amintesc din copilarie sau cum l-am decoperit in carti.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc frumos, Larisa. Si mie imi place blogul tau:)

   Ștergere
 3. E fain Muzeul Satului si e unul dintre putinele locuri care-ti da in permanenta motive sa-l revezi. Nu cred ca trece weekend fara sa fie un eveniment fain organizat acolo. Mai tragi cu ochiul la case, mai mananci ceva bun sau admiri expozitii foto.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, este f frumos muzeul, insa de data asta m-am cam enervat cu organizarea. Ar trebui sa mai invete sa faca turism:D

   Ștergere
  2. Ce-au facut de-au reusit sa te enerveze? :)

   Ștergere
  3. Eh, sa citesti comentariul pentru Bia:) Nimic deosebit, doar ca isi bat joc...

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...