Qatar Airways - cea mai bună companie aeriană din lume


QATAR AIRWAYS a câştigat titlul de cea mai bună companie din lume pentru a doua oară! Mă bucur foarte tare că voi avea ocazia să zbor cu ei şi că mă voi răsfăţa cu servicii de 5 stele, pe un zbor foarte lung. Vă voi povesti atunci cum văd eu o călătorie împreună cu cei de la Qatar Airways, insă până atunci iată câteva informaţii despre companie...Anglia, show-ul aviatic Farnborough – Qatar Airways a triumfat din nou la premiile globale anuale Skytrax, câştigând trei mari distinctii, printre care şi premiul cel mare ‘Cea mai bună companie aeriană din lume’ pentru al doilea an consecutiv.

Compania din Doha şi-a păstrat râvnitul titlu – Compania Anului 2012 - şi a mai câştigat două – ‘Cea mai bună companie aeriană din Orientul Mijlociu’ pentru al 7-lea an consecutiv şi ‘Cele mai bune servicii de personal din Orientul Mijlociu’.

Pasagerii intervievaţi au participat timp de 10 luni la sondaje scrise, telefonice sau online în care au fost rugaţi să îşi descrie experienţa din aer şi de la sol cu unele dintre cele mai mari companii aeriene. 

Sondajele au măsurat satisfacţia pasagerilor în mai mult de 38 de indicatori cheie de performanţă a produselor şi serviciilor companiilor aeriene – printre care checkin-ul, îmbarcarea, confortul scaunelor din aeronave, curăţenia cabinelor, mâncarea, băutura, serviciile de divertisment din zbor şi serviciile personalului.

Sondajul a acoperit mai mult de 200 de companii aeriene, de la cele mai mari companii internaţionale până la cele domestice. Nu trebuie să vă mai spun ca de abia aştept să călătoresc cu cei de la Qatar Airways. Şi că o voi face în aproape 3 săptămâni, în cadrul proiectului Be a local in Asia, traseul meu incluzând două zboruri: Bucureşti - Doha şi Doha - Kuala Lumpur. Vă voi ţine la curent cu detaliile legate de zbor şi cum voi trăi eu toată această experienţă.


CITEŞTE ŞI:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...