Luna Bar - over the rainbow

Am fost în împărăţia luminii şi a întunericului. Acolo unde răsare luna. Acolo unde stelele îşi scaldă razele în vise fără sfârşit. Am încercat, pentru o clipă, senzaţia de imortalitate, de veşnicie, de putere absolută. Am reuşit să mă transpun în altă dimensiune, una plină de sens şi de vigoare. Am încetat să respir în momentul în care am păşit pe ultima treaptă a scărilor care m-au condus spre Luna Bar, pe acoperişul Hotelului Pacific Regency din Kuala Lumpur, pe acoperişul lumii pentru mine, dincolo de curcubeu, într-o lumină orbitoare, caldă, ireală...


Scrisesem de multe ori texte despre cele mai frumoase rooftop bars din lume. Printre primele 10 se afla la loc de cinste si Luna Bar din Kuala Lumpur, Malaysia. Şi cum eu eram în locaţia amintită, mi-am zis să trimit un e-mail. Zis şi făcut. 

Am scris cine sunt şi cu ce mă ocup şi i-am rugat frumos să ne permită să facem câteva fotografii. Am primit răspunsul în câteva ore, răspuns care m-a onorat şi mi-a schimbat ziua. Am fost invitaţi să bem ceva împreună cu Events Manager-ul de la Luna Bar, într-o seară tropicală, înainte de Merdeka Day. 

O seară de altfel plină de culoare şi cântec. Toţi malaysienii ieşiseră din casă să se bucure de Ziua Independenţei, să aştepte în stradă artificiile de la miezul nopţii. Noi, eleganţi şi zâmbitori, habar n-aveam ce ne aşteaptă. Am ajuns la Pacific Regency şi am luat liftul care urca de la etajul 7 (lobby şi săli de conferinţe) până la etajul 34. Am fost întâmpinaţi cu zâmbete - eram aşteptaţi - şi am fost conduşi la barul de deasupra piscinei, acolo unde doar norii îşi fac veacul. Totul în aer liber, cu vedere până la capătul pământului. 

Şi ce-am mai privit... O oră am stat în Luna Bar, am băut un cocteil şi am conversat cu frumoasa şefă de comunicare de la Luna. În rest, ochii, visele şi tot sufletul meu au fost acolo, peste balustrada înaltă care limita barul de univers. Turnurile din Kuala, străzile minuscule, luminile care te inspiră, farmecul unui oraş pe verticală, totul mi s-a părut desprins dintr-un film glamour, în care eu aveam rolul principal. Eram doar noi în bar, iar luna strălucea printre nori, luându-se la întrecere cu măreţia "gemenilor" Petronas. 

Picături de ploaie caldă au căzut in piscina elegantă de la Luna. Însă clienţii din club stăteau relaxaţi, pe paturi ascunse printre pereţi de sticlă cu vedere panoramică la Capitala Malaysiei. Perne albe, lumini discrete, muzică suavă şi băuturi la preţuri mai mult decât decente. 

Managerul localului m-a întrebat dacă românilor le-ar plăcea să petreacă o seară la Luna Bar. Am zâmbit. "Cu siguranţă!". 

Iar dacă nu aveţi drum spre Kuala Lumpur, vă pot plimba eu acum, cu ajutorul fotografiilor lui Vlad, în lumea aceea ireală, de dincolo de nori. Dupa ora fascinantă petrecută la Luna Bar, am coborât în stradă, am redevenit muritori şi ne-am amestecat în mulţimea veselă şi zgomotoasă. Am mers în faţă la Petronas, într-un vacarm ciudat, dar plăcut.

Iar în parcul central din Kuala Lumpur, langa Lake Symphony, am avut parte de un foc de artificii la miezul nopţii plin de culoare, vibrant, în forţă. Lumea a cântat, a aplaudat şi s-a bucurat. Am mers ore în şir pe străzi, ne-am rătăcit, am căutat, am văzut Kuala noaptea şi am înţeles că este un oraş frumos nu doar la suprafaţă. Thank you, Bee Fong & Luna Bar! It was truly a magical night!
Mulţumiri Qatar Airways & Vola.ro
vola.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...