Poveşti din Chiang Mai

Chiang Mai este un oraş frumos, cald, primitor, colorat, liniştit, respirabil, vechi, nou. În centrul istoric, străduţele desfundate sunt străjuite de guesthouse-uri, de baruri şi restaurante pentru farangi. Pieţele locale sunt mizere, pline de aroma Asiei - de nedescris: dulce şi amară, picantă şi obositoare, grea şi exotică. Este un oraş în care te poţi plimba la nesfârşit. Poţi citi o carte la o cafenea elegantă, ascunsă între bananieri, poţi merge noaptea în bazarele cheap & kitsch, poţi mânca "bunătăţile" gătite de oameni în mijlocul străzii. Fiecare este liber în felul lui aici. Este oraşul cu cel mai incredibil stil de viaţă laid back pe care l-am întâlnit. Însă, bănuiesc că este valabil pentru turişti şi expaţi. Localnicii zâmbesc. Din spatele zâmbetului permanent, pictat pe faţă, mi-au fost şoptite altfel de poveşti. Fiecare face ce vrea, cum vrea, când vrea aici. Este relativ ieftin, plouă mult, iar eu privesc cerul. Sper ca din imaginile de mai jos să vă scrieţi propria poveste...
 


Poveşti din Chiang Mai


Foto: Vlad Semen 


Mulţumiri Qatar Airways & Vola.ro
vola.ro

3 comentarii:

 1. O galerie foto impresionanta, alta civilizatie, alt stil. Macar asa, cu ajutorul vostru, celor care va scrieti impresiile de calatorie, putem face si noi, cititorii, cunostinta cu aceste locuri, absolut mirifice.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tocmai asta am vrut sa subliniez: ca locurile NU sunt deloc mirifice. Insa te banuiesc de putin spam, Dana. Ma rog, multumesc. Mergi pe alte bloguri de travel. Acolo gasesti locuri mirifice:)))

   Ștergere
 2. buna
  ce locuri imi poti recomda sa calatoresc??
  Merci

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...