Vă invit la un spectacol de senzaţie în El Torito!

Dragii mei, chiar dacă sunt peste mări şi ţări, asta nu mă împiedică să vă fac cunoscute evenimente importante din România. Astfel, vă invit începând cu data de 10 septembrie la restaurantul meu preferat, El Torito. De ce? În primul rând pentru mâncarea senzaţională, pentru atmosfera electrizantă şi pentru petrecerile unice. În al doilea rând, între 10 şi 25 septembrie la El Torito vă va încânta simţurile o trupă autentică de Mariachi venită direct din Mexic! Iată mai jos detalii...Ştiu că v-am povestit de multe ori despre El Torito. Restaurantul de pe Iancu Capitanu este o oază de bucurie. Mâncarea este atât de bună, încât vei reveni iar şi iar pentru fajitas şi quesadilla, dar mai ales pentru carafele generoase cu Margarita. 

Petrecerile se ţin lanţ în El Torito, iar atmosfera de aici te va cuceri. Chiar dacă mergi în cuplu la restaurant, cu siguranţă îţi vei face prieteni printre clienţii fideli ai casei. Muzică şi voie bună, servire ireproşabilă, fete frumoase, culoare şi spirit mexican autentic - cam de asta vei avea parte în El Torito. 

De fiecare dată când am fost era full. Deci, vă rog să vă faceţi o rezervare înainte. Aceasta se poate face pe eltorito@eltorito.ro, la numărul de telefon +40 21 252.66.88, pe site la secţiunea Rezervări sau direct pe pagina de FacebookDe pe 10 septembrie, El Torito vă invită la petreceri autentice, cu Mariachi, aşa cum ţi-ai dorit de mult. Toamna va fi cu atât mai frumoasă şi mai colorată, cu o Blue Margarita şi un cântec de corazón. CITEŞTE ŞI:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...