Ziua Mexicului - o petrecere autentică, plină de culoare, în El Torito!

Pe 14 şi pe 15 septembrie, sărbătorim Dia de la Independencia - ziua Mexicului. El Torito, în colaborare cu Ambasada Mexicului din România, va găzdui o petrecere extraordinară, cu tequila din partea casei, preparate culinare autentice şi o trupă de Mariachi venită direct din Mexic pentru voi. Pentru că eu nu voi avea cum să particip, vă invit pe voi să petreceţi în cel mai pur stil mexican, iar apoi să îmi povestiţi cum a fost. Iată detalii...Cu o cultură extrem de bogată şi o geografie variată, Mexicul este o ţară a contrastelor,  care poate încânta pe oricine. Aici vei găsi oraşe coloniale, centre urbane foarte dezvoltate, rezervaţii naturale, plaje de vis, un paradis al gastronomiei în care secole de istorie se îmbină într-o simfonie de arome şi, nu în ultimul rând, zone arheologice, care reprezintă o moştenire incredibilă, a unei lumi fascinante şi încă necunoscute - civilizaţia Maya.


Restaurantul El Torito - cel mai bun restaurant mexican din Bucureşti - este deja în focurile pregătirilor pentru o fiesta aşa cum n-ai mai văzut. În primul rând, vei descoperi un nou look al localului tău preferat: aceleaşi linii rustice, boeme, îmbinate însă cu elemente de design colorate, vesele, care fac legătura între civilizaţie şi natură. Terasa superbă de la El Torito te aşteaptă pentru o petrecere în aer liber, cu lumini, muzică şi tequila din partea casei!

Pentru acest eveniment, dar mai ales pentru voi, în premieră în România, a venit la El Torito o trupă autentică de Mariachi direct din Mexic: Victor Betancur, Luna Ramirez Angel şi Fabian Roman. Ei au cântat şi au încântat deja oaspeţii din El Torito, spectacolele ţinându-se în perioada 10 - 25 septembrie. 


În zilele de 14 şi 15 septembrie, petrecerea se va încinge pe măsura sărbătorii! El Torito te invită la o adevărată Fiesta Mexicana, cu mâncăruri autentice (sunt cele mai bune din lume, vă spun cu mâna pe inimă!), cu tequila şi Margarita, cu o muzică originală şi plină de bucurie şi poftă de viaţă şi cu multa voie bună.


Deşi nu am ocazia să petrec aceste zile frumoase în El Torito, vă invit pe voi. Este un eveniment unic, o experienţă care merită încercată. Ziua Mexicului & Fiesta Mexicana sunt organizate de El Torito, împreună cu Ambasada Mexicului în Bucureşti şi cu ajutorul partenerilor: Zile şi Nopţi, Şapte Seri, Raluk.ro, comunicatedepresa.ro şi I's Blog! 


Rezervări puteţi face pe site-ul El Torito, la numerele de telefon +40 21 252.66.88, +40 728.176.059, la adresa de e-mail eltorito@eltorito.ro sau direct pe pagina de Facebook a restaurantului


Iar acum vă las cu muzica minunată din El Torito şi cei 3 Mariachi:)


CITEŞTE ŞI:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...