Diseară vânăm localuri prin Bucureşti!

Aşa cum v-am povestit într-un articol anterior, azi este ziua cea mare. Sau mai bine zis, noaptea cea mare a celor mai cool localuri din Bucureşti, care ne vor primi cu un preparat gratis şi ne vor pune ştampile de coolhunter-i pe paşapoarte. Apoi vom merge la o petrecere, împreună cu Raluk.ro şi Heineken, în Hanul cu Tei. Voi v-aţi făcut un traseu? Eu îl am pregătit de câteva zile şi de abia aştept să pornesc agale pe străzile Bucureştiului şi să mă bucur de oraşul meu drag şi de lumea frumoasă pe care o voi întâlni pe traseu, cu siguranţă. Iată detalii...În această seară, între orele 20 şi 2, ne vom plimba prin Bucureşti şi vom vizita cât mai multe localuri cu putinţă. Avem la dispoziţie nu mai puţin de 20 de astfel de baruri/ restaurante/ pub-uri care au spus "DA" minunatei idei pe care echipa Raluk.ro a adus-o în peisajul românesc. 

Cele mai tari localuri din afara centrului vechi vor sta deschise după programul lor obişnuit şi îţi vor oferi cel mai bun preparat din meniu GRATUIT, doar ca să te convingi că, pentru o experienţă de going-out completă, merită să te aventurezi şi în afara centrului! Consultă http://koolhunt.raluk.ro/ pentru procedură şi lista localurilor participante, cu tot cu ce îţi vor oferi fiecare să deguşti în Noaptea Albă!

Nu uita de ştampilă: odată ce ai consumat ceva din meniul unui local participant la Noaptea Albă, cere ospătarului să îţi ştampileze talonul de participant (“Paşaportul” de coolhunter) şi adună 6 ştampile, din 6 localuri diferite ca să intri în cursa pentru Premiul Supriză Raluk! Consumă şi trei beri Heineken (la preţul din meniu) pe parcursul Nopţii Albe, adună cele trei stampile pe Paşaport şi vei putea câştiga o excursie în Amsterdam pentru 2 persoane, oferită de Heineken! 


Echipa I's Blog are deja un traseu special, pe care însă nu-l vom divulga, pentru ca mâine, cand vom reveni cu texte şi fotografii, să fie totul super fresh & cool şi să vă surprindem  plăcut (sper eu!). 

Vă aşteptăm să petrecem împreună o noapte memorabilă! Ne vedem în Hanul cu Tei sau pe traseu... Distracţie maximă! CITEŞTE ŞI:Bucharest KoolHunt 2012 - o noapte de petreceri ca-n filme!

4 comentarii:

 1. Misto de tot! Si pe la noi se face asa ceva, cu alta denumire, evident :). Mi-ar fi placut insa sa particip la una in Bucuresti . Imi place grozav de mult Bucurestiul. Si am si ceva nostalgii din perioada cand am stat acolo (aproape 5 ani :D).
  Nu iertati nimic! ;)

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu am fost foarte dezamagita de acest eveniment. Si noi ne facusem traseu si eram entuziasmati, dar la 3 localuri la care am fost( dream, trattoria roma si casa myt) obtinerea produsului gratuit era conditionata de comandarea altor produse din meniu. Singurul local care ne-a intampinat cum trebuie a fost lucky point.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu te contrazic. Am dat si noi peste un astfel de local. Insa s-a rezolvat pana la urma. Imi pare foarte rau de aceste intamplari, au tinut efectiv de intelegerea evenimentului si respectul fata de oameni. Adica zero. Nu mai mergem acolo si scriem despre asta. Trist. Se mai intampla.

   Ștergere
  2. La fel s-a intamplat si in White Burebista, pe cand in Legere si Edgard's totul a fost super ok.

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...