Lansare BSB România - Red Carpet

Dupa 7 ani de prezenţă în mall-urile din România şi un total de 14 magazine, retailerul grec de modă BSB a inaugurat pe 18 octombrie primul magazin stradal, amplasat strategic pe Bulevardul Magheru, o arteră care, în perioada interbelică aducea extrem de mult cu celebrul 5th Avenue. Am primit şi eu, prin bunăvoinţa Sabinei Dilvaru, Managing Partner la ACT Public Relations, fotografiile de pe covorul roşu de la lansarea BSB România şi vi le prezint şi vouă. Iată detalii...“Această clădire cu 5 etaje este proprietatea companiei încă din anul 2006. După restaurarea completă cu o investiţie de peste 1 milion de euro, deschiderea unui magazin BSB la parter a venit ca un pas firesc”,  a declarat omul de afaceri grec Dr. Evangelos Poulios, cel care pariază pe Magheru şi îşi propune să fie cel care dă startul restaurării clădirilor comerciale din Piaţa Romană.

Evenimentul de inagurare a magazinului BSB a readus în atenţia bucureştenilor frumuseţea clădirilor interbelice şi a reprodus un pic din atmosfera acelor vremuri.

Manechinele vii din vitrina magazinului au interpretat rolul femeii BSB, aşa cum este ea pusă în valoare prin colecţia FW 12/13: o prezenţă elegantă şi sofisticată, care poartă hainele cu atitudine.

Jachete de lână, salopete trendy, costume şic şi rochii de mătase accesorizate cu lanţuri, ţinte şi  inserţii de blană.  Imprimeul animal print, dungile sau asimetriile sunt doar câteva din elementele-cheie, care contribuie la crearea unor outfit-uri avangardiste. Femeia BSB le va combina cu pulovere confortabile, jeansi prespălaţi, hanorace şi îşi va crea propriul stil modern, ce atrage priviri admirative.

Compania BSB a fost fondată în anul 1980 şi de atunci este o prezenţă puternică pe piaţa fashion pentru femei având peste 100 de magazine în 12 ţări (Grecia, România, Turcia, Marea Britanie, Rusia, Bulgaria, Liban, Cipru, Armenia, Egipt şi Moldova).

 

Iată şi galeria foto Red Carpet BSB România!

 

 Foto: ACT Public RelationsCITEŞTE ŞI:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...