Rozmarin - un hotel plin de savoare în Predeal

Cred că v-am povestit de multe ori cât de tare iubesc Predealul. Este staţiunea mea montană favorită, deoarece mereu m-am simţit excelent aici, iar orăşelul are un parfum de epocă şi o linişte incredibilă. Brazii superbi se aliniază pe şosea încă de când ajungi în gară, iar străzile şerpuiesc până sus, pe munte, lasând aerul tare să te învăluie în aromă de conifere. Aici am petrecut câteva seri romantice, la diverse pensiuni, însă dacă ar fi să merg acum, aş alege Hotelul Rozmarin Predeal, de 4 stele. De ce? Iată mai jos...

 

Hotel Rozmarin - câteva date


Rozmarin se află într-o clădire istorică, de la 1936, însă este complet renovat după standarde internaţionale (are 4 stele). Hotelul are 64 de camere şi 6 aparamente, decorate clasic - elegant, cu lemn, piele, covoare şi cuverturi seducătoare, în nuanţe plăcute. 

Decoraţiuni personalizate, o atmosferă caldă, confort şi ospitalitate - asta vei descoperi la Rozmarin. În camere, lumina pătrunde prin ferestre înclinate, creând o atmosferă magică. Ce să mai vorbim de balcoanele cu vedere la munte? Totul este perfect! Cazare la Hotel Rozmarin Predeal

Capacitatea maximă de cazare este de 154 persoane, deci poţi fi sigur că vei găsi camere disponibile dacă îţi faci rezervare din timp. Spaţiul este aerisit, liniştit si elegant.

Tipurile de camere disponibile: 37 matrimoniale, 20 twin, 6 triple, 1 garsonieră şi 6 apartamente. Camerele au baie proprie, uscător de par, sunt dotate cu minibar şi TV.

Hotelul dispune de un restaurant imens, foarte frumos, din care face parte şi Salonul Oval, unde se poate lua micul dejun. La parter vei găsi şi o cramă dotată cu vinuri bune, cu murături şi cu o ţuică de prune naturală. Restaurantul Rozmarin dispune de un spaţiu de Barbeque, astfel conceput încât să redea o atmosferă atemporală specific românească. Purcel la proţap, grătar aburind, o tocăniţă la ceaun servită în vase de lut, iată doar câteva din bunătăţile pe care le poţi degusta în jurul focului de tabără, însoţite bineînţeles de un vin fiert, numai bun într-o zi de toamnă târzie...


Iar dacă seara vrei să petreci cu prietenii, nu trebuie să ieşi în oraş. La Hotel există Clubul Rozmarin, cu muzică, animatoare şi cocteiluri rafinate. 

Există şi săli de conferinţe şi o sală-internet, unde se pot organiza diverse evenimente, prezentări, traininguri, work-shop-uri, interviuri, expoziţii culturale, etc. 

Însă acestea nu sunt toate facilităţile pe care le oferă Rozmarin. Aici ai acces la:  spaţiu de parcare, recepţie 24/24, bar de zi, internet, terasă, saună, masaj, sală de fitness, jacuzzi, solar, room-service, spălătorie, călcătorie, etc. Hotel Rozmarin Predeal se află pe Bulevardul M. Săulescu, la numărul 159 şi vi-l recomand cu mare drag! Detalii şi rezervări aici!

Trebuie să recunosc că m-au impresionat foarte mult fotografiile văzute şi, mai ales descrierea acestui hotel. În plus, are absolut tot ce caut eu la un hotel: camere twin, design personalizat, internet, căldură şi confort (iar petru ca este la munte - grătar şi foc de tabără). Cu siguranţă voi merge aici cu prima ocazie şi mă bucur nespus că există un astfel de hotel elegant în orăşelul meu de munte preferat! CITEŞTE ŞI:2 comentarii:

  1. Ha! De cand n-am mai vazut televizoare cu tub catodic! Arata a motani grasi.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Vladimir: Trebuie sa recunosc ca ai dreptate cu televizoarea cu tub catodic. Insa atmosfera de la Hotel Rozmarin este deosebita. Sa stai la un foc de tabara si la un pahar de vin fiert, cu prietenii si cu niste gazde deosebite, face toti banii.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...