Amanda Seyfried, seducătoare în Vanity Fair

Amanda Seyfried este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Nu are o frumuseţe obişnuită, clasică. Este dulce, inocentă, cu un soi de timiditate diafană, cu ochi mari albaştri şi păr blond de înger, însă emană o senzualitate aproape violentă. Este seducătoare, fără să vrea acest lucru. Este, pur şi simplu, devastatoare. Nu cred că poţi sta prea mult în prezenţa ei fără să te îndrăgosteşti definitiv şi irevocabil. De curând, Amanda a pozat în Vanity Fair, iar fotografiile sunt spectaculoase. Iată galeria foto...


Amanda Seyfried, seducătoare în Vanity Fair


În afară de pozele care vorbesc de la sine, Amanda a acordat şi un interviu celebrei reviste, Vanity Fair, în care a vorbit despre partenerul ei din Les Miserables, Hugh Jackman:

“There is nothing bad to say about Hugh. He isn’t human. I bet you anything he’s got some kind of superhuman capabilities, beyond just being just the kindest, gentlest soul I’ve come across."

Filmul Les Miserables va fi pe ecrane de Crăciun, este o drama/musical/romance şi are în distribuţie nume mari: Anne Hathaway, Hugh Jackman, Russell Crowe, Helena Bonham Carter, Sacha Baron Cohen şi Amanda Seyfried. Un alt film foarte interesant în care joacă Amanda şi pe care îl aşteptăm în 2013 este Lovelace - biografia unei vedete a filmelor pentru adulţi. Din distribuţie mai fac parte Sharon Stone, Peter Sarsgaard, James Franco şi Eric Roberts. 

Amanda a pozat anul acesta şi pentru revista Glamour US. Iată aici pictorialul!

 

Iată mai jos galeria foto cu Amanda Seyfried în Vanity Fair!


 Foto: Simon Emmett, Vanity FairCITEŞTE ŞI:
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...