Black Friday la Libris.ro!

Black Friday este acea zi din an specială pentru iubitorii de shopping, datorită reducerilor importante. În afară, lumea se înghesuie de Black Friday în magazine, la agenţii de turism, în librării şi mall-uri pentru a prinde din zbor cele mai grozave oferte. Şi anul acesta, în România se dă startul la reduceri. Libris.ro vă pregăteşte o mulţime de surprize. Eu vă recomand să vă alegeţi cele mai frumoase cărţi de pe Libris.ro şi să o faceţi vineri, 23 noiembrie (dar nu numai), pentru a beneficia de promoţii importante! Iată detalii...Black Friday la Libris.ro!


Libraria online Libris.ro pregăteşte pentru iubitorii de carte cele mai mari reduceri din an în ziua de Black Friday, 23 noiembrie 2012. Toate cele 147.787 de titluri de carte vor face, în data de 23 noiembrie 2012, obiectul unor promoţii incredibile. 22.563 de titluri în limba română şi 125.224 de titluri în limba engleză vor beneficia de cele mai mari reduceri aplicate în anul 2012.

În plus, de Black Friday, cititorii de carte din România vor avea parte, prin libraria online www.libris.ro, de o promoţie surpriză. Toate reducerile şi promoţiile campaniei Black Friday vor fi afişate pe libris.ro în data de 23 noiembrie ora 0.00 şi vor fi valabile pentru toate comenzile plasate până la ora 23.59’59’’.

Dacă vreţi să aflaţi mai multe informaţii despre Libris.ro, vă recomand articolul meu: 


Iată mai jos despre ce cărţi am scris de-a lungul timpului! Sper să găsiţi inspiraţie în această listă şi să alegeţi cele mai frumoase volume de pe Libris.ro:)  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...