Bridal Collection, by Pronovias

Nu, nu mă mărit în viitorul apropiat:) Însă am primit o galerie foto impresionantă de la lansarea colecţiilor de rochii de mireasă şi de cocktail pentru anul 2013 a magazinului Pronovias (Calea Victoriei nr. 44-46) şi m-am gândit să vă încânt şi pe voi - poate găsiţi inspiraţie aici, dacă se apropie un mare eveniment în curând. Colecţiile sunt semnate Elie Saab, Manuel Mota şi Pronovias, Elie Saab fiind şi designer-ul meu preferat. Cele mai multe ţinute merită toate aplauzele noastre. Iată Bridal Collection, by Pronovias - galeria foto!

 

Despre Pronovias


Pronovias este o afacere de familie care s-a lansat în El Suizo, un prestigios magazin din Barcelona fondat în 1922 și specializat în dantelă, broderii și mătăsuri de cea mai bună calitate. Prima colecție de rochii de mireasă pret-a-porter a fost prezentată în Spania în 1964, fiind o noutate la acea dată. Tot atunci s-a născut și brandul Pronovias, iar în anul1968 s-a deschis şi primul magazin exclusiv de rochii de mireasă din Spania. Astăzi, Pronovias este lider de piață în întreaga lume, având magazine în peste 80 de țări.

Colecţia Pronovias 2013


O colecție elegantă dominată de motive florale, dar în care orice mireasă, indiferent de stil, se poate regăsi: de la rochiile romantice și fluide, la cele cosmopolite. Rochii îndrăznețe și totuși diafane și confortabile din dantelă, sifon și tul. Imprimeurile clasice și siluetele inspirate de petalele florilor triumfă în întreaga colecție. 

   

 

Colecţia Manuel Mota 2013


Această colecție se remarcă printr-un design proaspăt şi îndrăzneţ, dominat de boboci şi petale de flori. Designerul Manuel Mota a reprodus pentru miresele sale un univers bucolic al broderiilor originale, straturilor de materiale transparente, rochiilor în formă de floare şi fustelor în formă de petală.

Biografia lui Manuel Mota


Manuel Mota a început să colaboreze cu Pronovias în urmă cu 20 de ani, spărgând tiparele tradiţionale în moda pentru mirese şi îndreptându-se spre noi tendinţe, încercând să ofere un design de ultimă ora mireselor din întreaga lume, de la modelele clasice la cele elegante, senzuale şi misterioase. Astăzi, Manuel Mota este una dintre figurile de referinţă din industria internaţională a rochiilor de mireasa şi este creatorul unora dintre cele mai apreciate modele.ELIE, by Elie Saab 2013


Elie Saab ne prezintă rochii superbe, pe care orice fată visează să le poarte în ziua cea mare, dar nu numai. Un stil romantic şi visător, pentru care termenul definitoriu este glamour: fuste largi, funde în jurul bustului, nuanţe de ivoar şi ecru, organza, mătase, dantelă, iar în final, ca să împodobească aceste minunate ţesături, Elie Saab le-a brodat cu perle şi paiete, atingându-le parcă, cu un strop de magie...

Biografia lui Elie Saab


În 1982, Elie Saab, la doar 18 ani, şi-a deschis primul atelier în Liban, având 10 angajaţi. A început să creeze rochii de seară elegante şi rochii de mireasă exclusiviste. A atras imediat atenţia presei care l-a numit un geniu precoce. Cariera lui Saab s-a dezvoltat foarte mult în anii '80, datorită renumelui câştigat şi, bineînţeles, talentului extraordinar, iar atelierul său a devenit ca un magnet pentru prinţesele dornice să cumpere superbele rochii.

  
Însă detalii despre viaţa şi cariera lui Elie Saab - în curând, pe I's Blog!

 

Bridal Collection, by Pronovias - galeria foto!

 
CITEŞTE ŞI:
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...