TAP Portugal ne face surprize de sărbători!

TAP Portugal ne anunţă că vor avea surprize frumoase pentru noi de sărbători, de fapt în toată luna decembrie, că doar nu degeaba se numeşte "luna cadourilor", nu? Despre ce este vorba? Preţuri mici, mici, pentru destinaţii care reprezintă interes pe piaţa din România. Şi trebuie să recunosc că mi-au stârnit şi mie curiozitatea şi am visat câteva minute bune la Rio, Lisabona sau Sevilla. Iată despre ce este vorba...

 

TAP Portugal ne face surprize de sărbători!


În luna decembrie, TAP Portugal ne propune cele mai mici tarife de pe piaţă pentru destinaţii îndrăgite de români. Ofertele sunt de tip "flash deal", pentru ca vânzarea se poate face doar pe parcursul a 72 de ore, însă perioada de călătorie este extrem de ofertantă - oricând între 15 ianuarie şi 15 iunie 2013.Iată mai jos destinaţiile promovate la preţuri excelente de către TAP Portugal:


- Casablanca & Marrackech - promoţia va fi în perioada 1-3 decembrie - pret 359 euro

-  NYC & Miami - vânzări în perioada 4-6 decembrie - 629 euro

- Rio de Janeiro & Sao Paolo - promoţie în perioada 7-9 decembrie - 629 euro

- Madeira - promoţie în perioada 10-12 decembrie - 300 euro

- Lisabona -  promoţie în perioada 13-15 decembrie - 210 euro

- Fortaleza & Natal - promoţie în perioada 16-18 decembrie - 629 euro

- Sevilla & Bilbao - promoţie în perioada 19-21 decembrie - 283 euro

Condiţii:

Şedere minimă: 

- weekend/3 zile pentru LIS, FNC, BIO, SVQ (Portugalia şi Spania)
- weekend/6 zile pentru celelalte destinaţii

Şedere maximă: 1 lună

Posibilitate de stopover în Lisabona: permis @ 50EURODeocamdată pot să vă spun că majoritatea destinaţiilor incluse în promoţie beneficiază de discount-uri de peste 50%! Preţurile le voi face publice în perioadele menţionate mai sus, pentru fiecare destinaţie în parte! 

Mi-a plăcut foarte mult surpriza de la TAP şi destinaţiile de mai sus se află printre preferatele mele, după cum v-am povestit şi în alte articole - eu m-am visat deja în Lisabona, New York, Rio, Marrackech sau Sevilla. 

Dacă şi voi vă doriţi să ajuneţi în aceste oraşe de poveste, atunci urmăriţi în luna decembrie promoţiile TAP Portugal. Călătoriile le puteţi face până în vara anului 2013, iar preţurile sunt cu adevărat bune! Mulţumim pentru surpriză, TAP:) 


  
CITEŞTE ŞI:
  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...