Cred în miracole...

Astăzi m-am trezit pur şi simplu fericită. Cu sentimentul că ceva minunat se poate întâmpla în orice clipă. Că miracolul meu există. Că Moş Crăciun există. Că oamenii din viaţa mea îmi luminează drumul. Că timpul aduce linişte, că anii aduc înţelepciune, că durerea aduce o super putere, că visurile mele sunt gestionate bine acolo, sus, de cineva care mă iubeşte. Şi nici măcar nu am un motiv concret ca să spun toate astea. Nu, nimic extraordinar nu s-a întâmplat astăzi. Sunt doar fericită. Şi cred în miracole...


Cred în miracolul meu. În puterea mea de a lua cele mai bune decizii, iar când le iau pe alea proaste, o fac pentru că numai astfel învăţ şi am parte de lecţii potrivite. Nimic mai puţin. 

Cred în miracolul vostru. În fiecare dimineaţă vă mulţumesc în gând, văzând cât de mulţi mă urmăriţi şi îmi citiţi cuvintele scrise din suflet. Fără voi nu ar exista Crăciun. 

Cred în miracolul iubirii mele. Nimic din ce sunt acum nu aş fi fără ea, fără EL...

Cred în miracolul familiilor mele minunate. Am petrecut clipe magice împreună şi dorul de casă s-a ascuns într-un ungher îndepărtat. Iar în curând îmi voi strânge în braţe părinţii...

Cred în miracolul prietenilor. Niciodată n-am avut oameni mai frumoşi în jur. Oameni de la care fur o felie de nemurire, o bucăţică de stea, un colţ de rai - în fiecare zi. Ştiţi care sunteţi, vă mulţumesc!

Cred în miracolul drumului. Acel drum care te transformă. Acel drum pe care îl urăşti de moarte. Şi acel drum care te învaţă arta seducţiei pure, care îţi dezvăluie - după luni sau ani de zile - cine eşti.

Cred în miracolul lucrurilor simple. Am câteva luminiţe puse pe bibliotecă şi ascult colinde, cuibărită în braţele iubirii. Nu cred că există ceva mai frumos pe lume. 

Cred în miracolul înţelepciunii. Pe aceasta nu o deţin, însă încerc să mă apropii de ea. Sper ca odată şi odată să am înţelepciunea de a nu-mi mai dori nimic, pentru ca abia atunci să am totul. Ce înseamnă totul? Linişte!

Cred în miracolul cuvintelor. Doar ele mă fac să visez, să cred, să ma aflu aici, să îmi împlinesc visurile. Da, toate dorinţele mele s-au împlinit datorită cuvintelor. Cred în miracolul acestei seri de duminică. Sunt fericită! Vă mulţumesc!


3 comentarii:

  1. :) Frumos! O seară minunată, Ioana! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Este excelent sa crezi in tot. E atat de bine si de necesar sa existe Mos Craciun :-).

    Frumos scris!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...