Idei pentru Revelion 2013

Dacă şi voi semănaţi cu mine şi lăsaţi pe ultima secundă planurile de Revelion, înseamnă că nu ştiţi (încă!) ce veţi face în noaptea dintre ani. Mda, mi-ar plăcea şi mie să fiu pe Copacabana sau în portul din Sydney, dar iată că de data aceasta voi sta acasă, în Bucureşti. Nu-mi doresc nimic special de Revelion: doar să fiu cu Vlad, să bem şampanie de coacăze şi să mănânc îngheţată. Să ascult Abba şi să văd vreo două artificii (ceea ce mă îndoiesc că se va întâmpla:)). Pentru toată lumea care caută o idee pentru noaptea de Revelion, iată mai jos câteva propuneri...


Aşa cum v-am obişnuit, nu vă trimit decât la prieteni, în locuri în care am încredere deplină şi vă garantez distracţia! Normal, cele mai multe propuneri sunt pentru Bucureşti, însă nici ieşenii, clujenii sau sibienii nu sunt uitaţi. Deci, să dam startul la distracţieeee...

Idei pentru Revelion 2013


Prietenii de la Continental Hotels vă aşteaptă în 9 oraşe din România să petreceţi un Revelion de vis. Veţi călători culinar şi bahic în jurul lumii, veţi dansa şi veţi avea parte de o atmosferă minunată. Am "testat" de câteva ori Grand Continental din Bucureşti (au o bucătărie fabuloasă!), dar şi Continental Forum Sibiu. Sunt convinsă că şi hotelurile din Arad, Oradea, Drobeta Turnu-Severin, Suceava şi Târgu Mureş sunt la fel de interesante! Aici detalii şi preţuri! 

Cina la Grand Continental
Cină la Grand Continental

El Torito ne promite că ne va purta în jurul lumii, cu ajutorul partenerilor cu care organizează noaptea de Revelion: restaurantele Duna, Les Ottomans şi Tortuga - toate aflate pe aceeaşi stradă - Iancu Capitanu, de lângă Foişorul de Foc. Pentru El Torito şi Duna garantez personal, sunt minunate! In plus, poţi câştiga o plimbare cu balonul  - how cool is that?! 

Revelion 2011 în El Torito

The Ark este un local/club/spaţiu aflat pe Calea Rahovei, 196A, foarte aproape de Unirii. Eu am fost acolo la câteva petreceri şi chiar mi-a plăcut. Este un loc modern şi destul de intim, însă ai spaţiu să respiri. Petrecerea de Revelion de anul acesta, propusă de The Ark, este inedită - se vrea să vă costumaţi în... animale, că doar vă urcaţi în Arcă:)) Costă puţin (50 de lei intrarea) şi eu cred că vă veţi distra. Pentru rezervări şi informaţii suplimentare - 0753.311.272.

Petrecere data de Andreea Raicu in The Ark
Petrecere dată de Andreea Raicu în The Ark

Nu v-am povestit până acum de Fabrica, pentru că este locul meu de "pierzanie", de vreun an cel puţin... Dar deh, acum vă spun şi veţi şti unde să mă găsiţi la anul. Fabrica este un club deosebit în Capitală, underground  şi boem, şi nu pentru persoane cochete şi fiţoase. Calităţile localului sunt atmosfera relaxată (kids and pets friendly), muzica bună, concertele live, băutura ieftină şi o bucătărie de senzaţie. Vă recomand cu drag puiul Dracula (preferatul lui Vlad) şi... orice altceva vreţi din meniu. Doamna chef este fabuloasă! De Revelion au party Funk’N’Roll New Year’s Eve, concerte live, mâncare bună şi dansuri până în zori. Invitaţia aici! (preţul e de 25 lei/intrarea la petrecere, meniul este mai scump - vezi aici detalii!)

Club Fabrica
Club Fabrica

Pentru petrecăreţi, şi Fire Club poate fi o alegere bună. V-am spus că s-a renovat în totalitate şi parcă este muuult mai ok acum. Revelionul te costă între 170 şi 250 de lei, în care ai incluse mâncare şi open bar. Mai multe detalii şi rezervări aici!

Fire Club
Fire Club

Aseară am fost în Beraria Hanul cu tei (nu era prima dată!) şi vă pot spune că am rămas impresionată: muzică bună, servire ireproşabilă, bere rece, oameni cool. De Revelion ei propun o petrecere românească, muzică live, şampanie, open bar. Un preţ maricel, ce-i drept - 350 de lei, însă puteţi... bea pe săturate:)) Detalii şi rezervări aici!

Hanul cu tei
Hanul cu tei

Pentru cei care nu sunt din Bucureşti, iată mai jos câteva opţiuni:

În Cluj vă trimit la un prieten foarte vechi şi foarte drag,. Acesta şi-a investit tot sufletul său în Highlander's Scottish Pub & Club, unde de Revelion puteţi participa (fără taxă de intrare) la o petrecere retro. Aici invitaţia! Aici găsiţi şi pagina oficială de Facebook şi ceva inspiraţie pentru diverse petreceri pe site-ul oficial


Revelion 2013 Janis Group
Revelion 2013 Janis Group


În Sibiu, dacă nu mergeţi la Continental Forum, vă recomand cu drag restaurantul şi hotelul la care am stat noi de 1 decembrie - Vila Weidner. Mâncarea este de vis, iar atmosfera excelentă pentru o petrecere de Revelion. Nu ştiu dacă au ceva special pregătit, însă puteţi încerca să-i contactaţi aici!

Restaurant Vila Weidner
Restaurant Vila Weidner

Braşovul este un oraş superb şi aş merge acolo în fiecare anotimp. Am înţeles că este şi un brad superb în Piaţa Sfatului... Nu vă pot recomanda crâşme, pentru că nu prea le cunosc, dar vă pot trimite la un hotel romantic, seducător şi rafinat - care vă va schimba concepţia de pensiune de munte pentru totdeauna... Casa Albert este un loc incredibil, unic în România. Ia legătura cu ei accesând acest link!

Casa Albert Brasov
Casa Albert Braşov

Iaşiul în haine de sărbătoare arată minunat. S-a transformat mult şi parcă are din nou acel farmec boem din altă epocă. Pe cei din Iaşi sau pe călătorii prin dulcele târg - îi trimit la Hotelul Unirea, care are pregătite 3 (trei) Revelioane, nu unul: Oscar Party, Groove with the '60s şi Tropicalia. Aici găsiţi detalii şi preţuri!

Restaurant Panoramic Unirea Iasi
Restaurant Panoramic Unirea Iaşi

Noi vom petrece Revelionul 2013 într-un apartament închiriat de pe booking.com, în zona Unirii din Bucureşti, singuri singurei. Aşa am vrut noi:) Şampanie, tort de îngheţată, muzică şi apoi o noapte liniştită. Ca să intrăm cu forţe proaspete în noul an!  

Oriunde veţi fi, vă doresc un Revelion de poveste! CITEŞTE ŞI:

Cină de vis la Grand Hotel Continental

Calugarul Epifanie si arta culinara a Sfantului Munte  

5 ani, 6 ore, 7 localuri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...