Print-online. Dincolo de business sunt oamenii!

Scriu acest articol sub imperiul emoţiilor. Sunt fascinată şi extrem de fericită că există români atât de sensibili, modeşti, profesionişti şi frumoşi ca cei din echipa Print-online.ro. Şi, vă rog să mă credeţi, ei habar nu au de acest post, nu mi-a fost "comandat". Ştiţi că dacă eu fac o recomandare, o fac din suflet. Încă mă uit, cu inima ţopăind de fericire, la materialele de pe biroul meu: calendare I's Blog, fotografiile lui Vlad tipărite, cărţi de vizită, pagini cu antet... Sunt atât de frumoase! Iată şi povestea, pe scurt...


Print-online. Dincolo de business sunt oamenii!


Îi cunosc de mult timp pe cei de la Print-online. Am mai scris despre ei aici! În octombrie, după ce am revenit din Asia, m-am gândit să fac o expoziţie foto cu ajutorul lor. Am renunţat la idee. Apoi le-am scris că aş vrea flyere şi reviste pentru târgul de turism. Am renunţat iar la idee. Acum, în pragul Crăciunului, mi-am dorit printuri cu fotografiile lui Vlad şi calendare. Le-am trimis o comandă de pe o zi pe alta... Oamenii aştia mi-au suportat toate fiţele şi nehotărârile. Mi-au răspuns la secundă... Au făcut materialele în 24 de ore. Mi le-au livrat personal. 

Iar minunea a fost când am ajuns acasă cu ele. Sunt geniale! Vlad, părinţii lui, prietenii care le-au văzut şi eu suntem atât de încântaţi, că nu ne mai săturăm să le privim...

Şi încă un lucru. Trebuie să-l spun! I-am rugat pe cei de la Print-online să îşi pună un banner pe spatele materialelor, ca să ştie lumea cine le-a făcut atât de bine. I-am rugat. Am insistat. Ştiţi ce mi-au răspuns? "Ioana, proiectul e mega-cool. A fost decizia noastră să nu punem sigla, am fi alterat feeling-ul exotic cu o chestie comercială care nu-şi găsea locul acolo."

Dacă nu credeaţi că este posibil aşa ceva, iată exemplul! Nu voi avea niciodată cuvinte suficiente să-mi exprim admiraţia pentru astfel de oameni. Sunt românii noştri, deştepţi, buni şi frumoşi! 

Dragilor, RESPECT! Mă înclin şi vă mulţumesc! 

Sper ca echipa Print-online.ro să aiba parte de tot ce e mai bun pe lume, pentru că merită! Vă recomand cu drag Print-online - aveţi garanţia că nu faceţi doar un business, dar veţi lucra şi cu oameni incredibili, calzi, frumoşi, profesionişti. 

Mulţumesc!

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...