Windows of the World - galerie foto

În această dimineaţă friguroasă de duminică, vă invit la un exerciţiu de imaginaţie. V-am pregătit 100 de fotografii cu ferestrele din călătoriile mele şi aş vrea să visaţi că vă aflaţi după fiecare dintre acestea. Să vă închipuiţi ce fel de viaţă aţi trăi, cum aţi fi îmbrăcaţi, dacă aţi fi trişti sau veseli, ce aspiraţii aţi avea... Este un exerciţiu excelent pentru suflet şi vă va ajuta să vă descoperiţi pe voi înşivă şi cele mai ascunse dorinţe din inima voastră! Ferestrele, clădirile şi casele de mai jos sunt din: Amsterdam, Braşov, Paris, Napoli, Sorrento, Sinaia, Kuala Lumpur, Bangkok, Milano, Genova, Sibiu, Tarragona, Bucureşti, Constanţa, Cluj, Timişoara, Tenerife, Positano, Tioman Island şi Chiang Mai:)

 

Windows of the World - galerie foto
Foto: I's Blog, by Vlad Semen & Ioana BudeanuCITEŞTE ŞI:

Experienţe (2): Bangkok

6 comentarii:

 1. frumos , eu raman la cladirea din Constanta , e aproape :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cred ca foarte putini vor recunoaste cladirea din Constanta:) Are un aer boem si interesant!

   Ștergere
 2. Ha! Ce ciudat! Pentru nici una nu m-as muta din casa mea. Cred ca de fapt mie imi place arhitectura ceva moderna a caselor si casa noastra imi place foarte tare din cauza ca are o forma haioasa (n-avem nici o camera rectangulara). Oricum a fost un exercitiu haios!
  P.S Chiar asa, special nu ai ales nici o casa cu arhitectura moderna? (exclud din start zagrie-norii ca aia nu-s de locuit in conceptia mea).

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Haha! Nu am ales, astea sunt fotografiile din calatoriile mele. Si spun multe despre mine si despre ce imi place, nu? :)

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...