Bârfe de la Hollywood (3): Top Headlines of 2012

 
Revistele de gossip din afară s-au grăbit să facă retrospectiva anului 2012, în ceea ce priveşte divorţurile, cuplurile căsătorite sau nu, copiii, scandalurile, morţile şi alte ştiri mai mult sau mai puţin interesante. Anul 2012 a fost generos în astfel de evenimente, iar Just Jared - revista mea preferată de bârfe de la Hollywood - a alcătuit un top al celor mai comentate ştiri din anul ce tocmai s-a încheiat. Ce a ieşit - vedeţi mai jos...


 

Bârfe de la Hollywood (3): Top Headlines of 2012


10. Kim Kardashian este însărcinată cu primul său copil! 

Iubitul vedetei, Kanye West, a anunţat acest lucru pe 30 decembrie, în timpul unui concert la Revel în Atlantic City: "stop the music and make noise for my baby mama!", iar toate privirile s-au îndreptat spre Kim, care făcea parte din audienţă. Fotografiile, articolele şi buzz-ul creat dupa această veste au saturat "piaţa" de gossip din această perioadă a anului. Nu înţeleg de ce această veste face parte din topul anului 2012, ţinând cont că West avea o figură destul de tristă în fotografii, însă probabil că nu mă pricep eu la "hollywood marketing"...9. Miley Cyrus s-a logodit cu Liam Hemsworth!

Mda, o altă veste care nu cred că interesează pe foarte multă lume. Ce poţi spune despre o fetiţă de 19 ani, care se logodeşte cu un tânăr de 22 şi scrie pe Twitter: "I’m so happy to be engaged and look forward to a life of happiness with Liam"?! Până la nuntă mai este, aşa că... mai vedem. La 19 ani totul se schimbă într-o clipă.8. Blake Lively şi Ryan Reynolds s-au căsătorit într-o ceremonie secretă în septembrie!

Le stă bine împreună, dar nu m-aş fi gândit niciodată la o astfel de "asociere". Se pare că Ryan adoră blondele drăguţe şi... atât, însă căsnicia lui anterioară cu Scarlett Johansson nu a ţinut prea mult. Blake totuşi ne-a demonstrat că ştie să joace în Savages şi, în plus, este o femeie foarte stilată. Să sperăm că această poveste va dura! 7. Adele a născut primul copil!

Vestea că vedeta de 24 de ani este însărcinată a făcut înconjurul lumii. Relaţia cu antreprenorul Simon Konecki durează din ianuarie 2012, iar în iunie au anunţat că aşteaptă primul copil (cel puţin pentru ea, pentru că Simon mai are unul dintr-o relaţie anterioară). Pe 19 octombrie, Adele a născut un băieţel sănătos şi toată lumea este fericită. 6. Jennifer Aniston s-a logodit cu Justin Theroux!

Mda, ce să spun?! În sfârşit, Jennifer a primit o cerere în căsătorie. Şi i-a răspuns cu un "da" hotărât. Dar până la nuntă mai este, iar zvonurile că acest minunat cuplu este mereu pe picior de despărţire nu vin din neant. Unele sunt adevărate născoceli, dar nici fum nu iese fără foc. Aşteptăm nunta, dacă va fi una...5. Tom Cruise şi Katie Holmes s-au despărţit!

Asta da, ştire! Am aplaudat-o pe Katie pentru curajul său de a începe o viaţă nouă, fără un star în spate, care să-i dicteze zilele, nopţile, religia şi oraşele în care trăieşte, după 6 ani de la salturile pe canapea ale lui Cruise. Katie şi-a cumpărat un apartament în New York, nu i-a păsat de contractul prenupţial şi păstrează o relaţie bună cu Tom de dragul lui Suri. Frumos! Aplauze!4. Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au logodit!

Aşa cum spunea şi Brad, este doar... o promisiune pentru viitor, făcută de dragul copiilor. Sper ca nimic să nu-i preseze să facă acest pas, atât timp cât nu sunt foarte hotărâţi. Nu cred în varianta cu acte semnate, dar cred în abilitatea lor de a lupta pentru o viaţă frumoasă şi pentru intimitate. 3. Kate Middleton şi Prince William aşteaptă un copil!

După un an destul de agitat pentru Ducesa Kate, se pare că lucrurile se vor mai aşeza puţin. Zvonuri, fotografii şi bârfe vor exista întotdeauna, dar sper ca acest copil să le poarte noroc. Citiţi aici unul dintre cele mai populare articole de pe I's Blog: Kate Middleton, biografie de prinţesă!2. Whitney Houston se află printre îngeri!

O veste şocantă ne-a parvenit în februarie: celebra cântăreaţă Whitney Houston a fost găsită moartă într-o cameră de hotel. Încă se mai fac cercetări în acest caz, dar nu cred că mai are importanţă. Citeşte aici despre viaţa lui Whitney Houston, despre piesele şi premiile sale!1. Kristen Stewart l-a înşelat pe Robert Pattison cu Rupert Sanders!

Aceasta este ştirea anului! Vă vine să credeţi? Din păcate, "marele eveniment" a ţinut prima pagină a ziarelor, revistelor şi blogurilor din întreaga lume, zile şi chiar săptămâni în şir.  Scuze, împăcări, suferinţe, certuri şi alte chestii destul de ridicole s-au întâmplat în "familia" de vampiri şi de albe-ca-zăpada:)) De parcă este pentru prima dată pe acest pământ când o domniţă de 22 de ani îşi înşală partenerul de 26 de ani cu un bărbat însurat de 41 de ani, cu doi copii... Dar, ce să-i faci, lumea este avidă după astfel de poveşti, aşa că ştirea a ajuns în Top Headlines of 2012! Iar prima ştire din 2013 este una destul de savuroasă, dar fără prea mare importanţă: Hugh Hefner, "tătucul" Playboy de 86 de ani, s-a însurat în noaptea de Revelion, la Playboy Mansion în Los Angeles, cu iubita sa, Crystal Harris, de 26 de ani. Să le urăm "casă de piatră", ce spuneţi?!:))

Sursa & foto: Just JaredCITEŞTE ŞI:


  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...