Câştigători concurs I's Blog - 5 years!

Dragilor, aşa cum v-am promis, astăzi voi alege câştigătorii concursului lansat pe 28 decembrie 2012, la aniversarea de 5 ani a blogului. Vă mulţumesc mult tuturor pentru participare şi, mai ales, pentru gândurile bune. Trebuie să recunosc că am fost surprinsă (plăcut:) că nu aţi avut nimic rău de spus despre I's Blog, deşi mai am muuuulte de învăţat şi prelucrat. Mă bucur că vă simţiţi bine aici, la mine acasă, şi sper că ştiţi cât de importanţi sunteţi pentru mine. Vă iubesc! Iată şi câştigătorii...


Câştigători concurs I's Blog - 5 years!


Premiul 3

Ştiu că am anunţat că vor fi 3 câştigători, însă de data aceasta vor fi 4:) Iată cine a câştigat câte o fotografie din călătoriile mele, înrămată şi elegantă, care să vă poarte noroc şi să vă facă să visaţi cât mai înalt:

Anca
Valymag96
Mirela Marin
Mirela C. 

Premiul 2

La premiul 2 am pus la bătaie calendare superbe pentru 2013, realizate de Print-online, cu fotografii din călătoriile noastre. Câştigătoarele sunt:

Alexa
LoredanaPremiul 1

Cartea Pacientul englez, oferită de Libraria online Libris.ro, şi filmul The English Patient (DVD) îi revin dragei mele, Bianca

Bia, îţi mulţumesc pentru tot. Eşti o prezenţă constantă aici, pe I's Blog, comentezi, mă încurajezi şi - chiar dacă nu ne cunoaştem offline - mereu te simt aproape. Mulţumesc!

Dragilor, premiile le voi expedia în perioada 8-15 ianuarie, prin Poşta Română. Însă pentru acest lucru, am nevoie de adresele şi numele voastre complete. Vă rog mult de tot să-mi trimiteţi CÂT MAI REPEDE aceste date la adresa budeanu.ioana@gmail.com. Vă mulţumesc încă o dată!

6 comentarii:

 1. Aaaaa... mai Ioana, deci tu chiar vrei să încep eu ATÂT de bine anul, câștigând ceva ATÂT de fain ca un film și o carte!!! Mai cu seamă, deși de o asemenea notorietate, că nu am văzut nici filmul și nu am citit nici cartea :)
  Sunt asa de bucuroasa!!! Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc! Nu-mi încap în piele de bucurie și abia aștept să le primesc...

  Tu și blogul acesta minunat faceti parte din viata mea de zi cu zi ca si cum noi ne-am cunoaste si am fi prietene de o viata. Poate ne va aduce fata in fata anul acesta ce abia a inceput ;)
  Te pup si multumesc inca odata, iti trimit imediat adresa :*

  RăspundețiȘtergere
 2. Esti minunata! Multumesc de premiu. Pup.

  RăspundețiȘtergere
 3. Va multumesc mult, dragelor:) Astept adresele!

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc frumos. TE imbratisez si iti doresc tot binele din lume. De ziua ta mi-ai facut tu mie un cadou. Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu mare drag:) Te rog mult de tot sa-mi trimiti o adresa si un nume complet! Multumesc!

   Ștergere
 5. Multumesc mult, Ioana :) Abia astept fotografia!

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...