"Vedere de la mare", CONCURS de la Icar Tours!

Echipa de la Icar Tours se descrie ca fiind pur şi simplu pasionată de călătorii. Şi acest lucru se vede... Icar este o agenţie de travel din România, aflată pe piaţă de 16 ani şi cu sedii în Iaşi, Bacău, Constanţa, Mangalia, Medgidia şi Tulcea. În timp ce micile afaceri au apărut şi dispărut constant din mediul turistisc românesc, Icar s-a menţinut pe poziţie, tocmai datorită atenţiei acordate clienţilor săi şi vacanţelor minunate pe care le oferă. Dacă veţi intra pe site-ul lor, veţi găsi cu siguranţă preţuri şi destinaţii mai mult decât îmbietoare... însă vă las pe voi să le descoperiţi! Eu vă invit astăzi la un concurs organizat de ICAR Tours, cu un premiu special: o vacanţă la mare!

 

"Vedere de la mare", CONCURS de la Icar Tours!


Dacă între 29 ianuarie şi 12 februarie veţi intra pe pagina de Facebook a companiei Icar Tours, îi veţi da like (eu sunt convinsă că o să vă placă:) şi veţi lăsa un comentariu original şi interesant la fotografia expusă de ei acolo, pe pagină, atunci aveţi şansa să câştigaţi un sejur de 5 nopţi de cazare cu mic dejun pentru două persoane, în luna iunie, la Hotel Siret 3* din Saturn.

Întreg regulamentul concursului îl găsiţi pe site-ul Icar Tours. Citiţi-l cu atenţie ca să fiţi siguri că îndepliniţi condiţiile de participare.

Frumuseţea acestui concurs constă tocmai în originalitatea sa! Mesajul pe care voi l-aţi trimite pe o vedere de la mare celui mai bun prieten al vostru trebuie să ni-l dezvăluiţi şi nouă şi să îl publicaţi pe pagina de Facebook Icar Tours. 

Foto: Icar ToursIar pentru că eu iubesc foarte tare litoralul românesc, cred că voi participa la acest concurs!  


Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...