Îndrăgosteşte-te de Portugalia!

 

Am pentru voi o veste foarte bună! TAP Portugal Romania ne-a pregătit o surpriză de Valentine's Day. Şi anume - reduceri mari la preţurile biletelor de avion (20%) către Lisabona şi Madeira. Dacă v-au plăcut poveştile mele din Portugalia şi dacă vă doriţi să ajungeţi şi voi în această minunată ţară, vă recomand cu drag această ofertă de la TAP Portugal - pentru că nu veţi mai găsi o asemenea ocazie! Se apropie sezonul şi preţurile vor creşte semnificativ. Iar surpriza adevărată urmează de abia acum...

 

 

 

Îndrăgosteşte-te de Portugalia!


Ineditul (şi surpriza de care vă vorbeam!) acestei campanii TAP Portugal constă în aplicarea unui procent semnificativ de discount (20%) la tariful final (adică cel cu taxe incluse). Promoţia se aplică pentru rezervările online pe www.flytap.com, indiferent de numărul pasagerilor – discount-ul nu este condiţionat de călătoria în 2!

20% discount din TOATE tarifele către Lisabona şi Madeira cu TAP Portugal (INCLUSIV din TAXE)!
 

Cod de discount: LOVETAP2013 

 

Detaliile promoţiei:


Călătorii din Bucureşti şi Budapesta către Lisabona şi Madeira!
 

Rezervări efectuate între 9-11 februarie!
 

Începerea călătoriei între 13-24 februarie!

Reducerea se aplică pentru rezervările efectuate online, pe site-ul www.flytap.com, prin introducerea codului de discount, LOVETAP2013, în momentul efectuării rezervării.


În acest moment cel mai ieftin tarif dus-întors pe relaţia Bucureşti- Lisabona, dus-întors, este 210 euro, cu taxe incluse – prin aplicarea discount-ului de 20%, se mai achită doar 168 euro (o economie de minim 42 de euro). În cazul Madeirei, o altă destinaţie foarte potrivită pentru a celebra luna iubirii, discount-ul este şi mai mare – cel mai mic tarif dus-întors, Bucureşti – Madeira, este 300 euro, cu taxe incluse – prin aplicarea discount-ului de 20%, economisim 60 de euro.

Deci, aşa cum vă spuneam - acum este momentul să acţionaţi! Gândiţi-vă doar la faptul că avem: o companie aeriană importantă, 4 ore de zbor, mâncare bună, scaune confortabile, personal amabil - spre o capitală europeană incredibilă sau spre o insulă exotică din Atlantic - la aceste preţuri - este cu adevărat o ofertă de neratat.

Iar dacă eu am prins în ianuarie 13-20 de grade (şi ceva ploaie, e drept), am mers prin oraş şi chiar la plajă - de Valentine's Day va fi cu siguranţă mult mai bine. Pe I's Blog găsiţi un banner către TAP Portugal Romania (în dreapta sus) care vă va conduce direct la această promoţie. 
Urmăriţi în continuare poveştile mele din Portugalia şi vă veţi convinge:) CITEŞTE ŞI:
  
35 de motive să iubeşti Portugalia!
  
Portugalia (1): Detalii tehnice - traseu, buget, cazare
  
Portugalia (2): Lisabona - cântând în ploaie

Un comentariu:

  1. Ma bucur sa vad astfel de postari, de ce spun asta?
    Pai sa fiu sincer portugalia mi se pare cea mai accesibila tara pentru spatiul romanesc de la invatamant la turism...
    Ma intreb oare de ce...

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...