It's all about us

It's not a love story. It's a story about love... grace, commitment, understanding and peace. În momentul în care voi citiţi acest articol,  noi ne aflăm la Sighişoara, una dintre cele mai romantice destinaţii din România. Şi ne aflăm cu un scop în minunata cetate medievală: să sărbătorim. Vlad împlineşte astăzi 30 de ani. O vârstă de aur, aş spune eu. Iar mai jos veţi putea pătrunde puţin în universul nostru şi veţi putea citi o declaraţie de dragoste...

It's all about us


"Dragul meu cel mai drag,

dincolo de cuvintele pe care uneori le stăpânesc, alteori îmi scapă printre degete, nu rămân decât sentimente şi emoţii. Ieri mi-am imaginat ce voi scrie pe blog, pe un drum lung, în autobuz, ocupaţie care mi-a adus lacrimi în ochi şi priviri ciudate de la vecinii de scaun.

Se cuvine să îţi mulţumesc pentru tot ce mi-ai oferit în aceşti ani incredibili. Însă eu nu prea fac ce se cuvine. Şi am să mă refer la mine mai mult. 

Înainte chiar de a fi împreună, trup şi suflet, am văzut viaţa prin ochii tăi. Şi am visat că, odată, într-un context ce atunci părea imposibil, voi avea şansa să-ţi pun lumea la picioare, să-ţi dăruiesc mările şi munţii, să te port cu mine pe drumuri din nisip, din pietre, din aer şi din apă. Şi dintr-o magie a unor stele binevoitoare, se pare ca am cam reuşit. Însă nu mi-aş fi imaginat vreodată că tu vei fi cel care mă va schimba. Că vei deveni unica mea uşă deschisă. Că îmi vei dărui aripi puternice şi seducătoare. Că mă vei vedea aşa cum sunt de fapt. 

Încă mai sunt mirată de iubirea ta atât de statornică, de duioasă, de plină de sens. Mă întreb dacă o merit. Cine sunt eu să am parte de aceste felii de fericire? Cine sunt eu să pot merge umăr la umăr, cu tine, pe drum? 

Am mai spus-o şi o ştii. Nimic nu mă face mai fericită decât privirea ta atunci când te afli în zorii unei noi destinaţii. Atunci când bei o cafea bună. Atunci când te uiţi la mine cu dragoste şi dor. Atunci când jocul se împleteşte cu iubirea. Aş vrea să îţi păstrez această privire pentru totdeauna în suflet. 

Iubirea mea, de ziua ta îţi doresc... mările lumii, casele de la capătul pământului, odăile în care vom fi fericiţi, zilele când iese soarele după ploaie, nopţile de catifea de pe plajă, fericirea captată prin lentilă şi transmisă fiecărei celule, îţi doresc să ne pictezi viaţa cu la fel de multă culoare. Te iubesc. Have a great light, baby!"

Un comentariu:

  1. Foarte frumos ... nu pot spune altceva, decât foarte frumos! oricum, eu cred că meriți să mergeți umăr la umăr :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...