La mulţi ani, prieteni dragi! La mulţi ani, Icar Tours!


Astăzi, 15 februarie 2013, prietenii dragi de la Icar Tours aniversează 16 ani! Este o vârstă foarte frumoasă şi, mai ales, o demonstraţie live de excelenţă şi de încredere. Nu foarte multe agenţii de turism reuşesc să se menţină pe piaţa (extrem de competitivă) din turism şi să realizeze atât de multe proiecte interesante, cu lipici la public. Sunt onorată şi mândră că am astfel de prieteni, care m-au încurajat şi susţinut în aventura mea portugheză...
"Suntem pur şi simplu pasionaţi de turism. Mai mult decât atât, ne simţim mândri că facem parte din echipa Icar şi ne simţim excelent împreună. Şi toate acestea, pentru a vă aduce vouă cele mai bune ponturi în materie de călătorii şi vacanţe." - asta ne declară echipa Icar pe site-ul companiei şi vă recomand cu drag să apelaţi la ea, atunci când vă doriţi o vacanţă de vis.


De pe site-ul ICAR TOURS vă recomand câteva oferte, care mie mi s-au părut interesante:

- pentru că îmi doresc de foarte mult timp să văd Istanbulul, mi-a atras atenţia excursia bine organizată: Primăvara la Istanbul!

- Balchik-ul îmi trezeşte mereu amintiri dulci, de la începutul unei frumoase poveşti de dragoste. Dacă vrei să vizitezi şi tu un oraş boem şi seducător, iată aici o ofertă imbatabilă: Sejur la Balchik!

- După cum bine ştiţi, am fost în Asia de SE anul trecut, însă nu am apucat să vizitez incredibilul Singapore şi nici insula de care s-a îndrăgostit Elizabeth Gilbert (Eat, Pray, Love) - Bali. Însă echipa Icar ne propune o ofertă excelentă ca preţ şi organizare: Singapore & Bali!

Vă mai recomand şi blogul ICAR Tours, creat în anul 2010 şi care a câştigat locul 3 la RoBlogFest (secţiunea „Cel mai bun blog de companie”) la doar o lună de la lansare. Blogul este actualizat zilnic, iar articolele sunt scrise cu multă pasiune. De săptămâna viitoare, vă invit să urmăriţi şi un serial despre Portugalia pe blogul Icar:)


Echipa minunată de la Icar scrie foarte frumos şi pe Facebook, Twitter (@Icar_Tours) şi alte reţele sociale.

La mulţi ani, dragilor, şi multe proiecte frumoase în continuare!CITEŞTE ŞI:

35 de motive să iubeşti Portugalia!
  
Portugalia (2): Lisabona - cântând în ploaie
  
Portugalia (3): Lisabona - albastrul de azulejos

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...