O cina romantică în El Torito!

Dacă vă întrebaţi de ce scriu atât de rar pe blog în ultimul timp - vă răspund eu: sunt prinsă cu diverse proiecte, scriu o carte, muncesc ore în şir pe zi. De când m-am întors din Portugalia nici măcar nu am ieşit din casă. Dar iată că o invitaţie în El Torito a reuşit să îmi redea zâmbetul şi să mă relaxeze. Şi nu în orice zi, ci pe 14 februarie, de Valentine's Day. Trebuie să menţionez însă că orice seară este romantică în El Torito. Luminile, muzica, preparatele delicioase, atmosfera şi cupele cu Margarita vor face din aceasta experienţă o escapadă seducătoare. Iată detalii...


Am ajuns pe la 19.30 în El Torito, într-o seară rece de februarie. Fiind Valentine's Day, multe cupluri au ales să-şi sărbătorească iubirea la o cină romantică, la un restaurant bun. Iar cei de la El Torito i-au aşteptat cu muzică live, un trandafir roşu pe masă, preparate mexicane unice şi o declaraţie live. 

Bineînţeles, restaurantul mexican de pe Iancu Capitanu, de la numărul 30, era plin. Şi la parter, şi la demisol, şi pe terasa cea nouă, închisă complet cu geamuri. Înăuntru deja pluteau mirosuri divine, lumea degusta şampanie, Margarita şi Mojito, iar cântăreţii se pregăteau de program. Mesele erau frumos decorate, iar pe doamne le aştepta un trandafir roşu. Pe domni - o foaie imprimată pe care puteau scrie o declaraţie de iubire sau, de ce nu, o cerere în căsătorie. 

Seara a decurs firesc, în note de petrecere liniştită şi familiară, căci toţi clienţii din El Torito sunt oameni frumoşi, care ştiu să se distreze şi să se relaxeze. Pe la 23 au început să curgă şi "metrii" de tequila, iar muzica s-a dezlănţuit, invitând lumea la dans.


Noi am comandat o bere rece, un cocteil Latino Lover (not me, ok?:)) şi un platou cu gustări: fajitas, quesadilla, enchiladas şi un minunat sos Guacamole. Mâncarea în El Torito este delicioasă, însă va trebui să vă convingeţi singuri de asta!

Am terminat ospăţul cu o Blue Margarita şi un Mojito (eu consider că barmanul de la El Torito pregăteşte cel mai bun Mojito din lume!). Şi astfel, într-o atmosferă de poveste, am petrecut o seară relaxantă şi romantică, pe acorduri de muzică de dor, la restaurantul nostru preferat. Sunt convinsă că vor avea evenimente speciale şi de Dragobete, dar şi de 1 şi 8 martie! 

Marea mea rugăminte este să vă faceţi rezervări cu ceva timp înainte. Iată mai jos datele de contact:

El Torito, Str. Iancu Capitanu nr.30,Sector 2, Bucureşti

Telefon : +40 21 252.66.88
Mobil : +40 728.176.059
Fax : +40 21.252.66.88
E-mail : eltorito@eltorito.ro

Din păcate, Vlad nu a avut aparatul foto la el, însă puteţi să vedeţi fotografiile pe care le-am făcut până acum în El Torito, în cadrul articolelor de mai jos:

Revelion in El Torito - Welcome 2011!

2 comentarii:

 1. Adica un fotograf profesionist nu isi ia aparatul foto cand este platit sa faca reclama la un restaurant?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In primul rand, nu inteleg de ce nu te semnezi. Ai ceva de ascuns?

   In al doilea rand, nu am fost platiti sa facem reclama la restaurant. De unde concluzia asta? Am iesit doar la o cina romantica si relaxanta. Fara aparat la noi:) De ce am fi facut-o?!

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...