12 Imagini de poveste

Astăzi am să vă las în compania a 12 fotografii care înseamnă enorm pentru mine. Nu pentru că ar fi cele mai frumoase, ci pentru că ele ilustrează o poveste. Povestea noastră ca şi "echipă de călători", ca mari iubitori ai drumurilor lumii, ai vieţii şi întâmplărilor sale neprevăzute. Şi nu uitaţi, începând de astăzi - joi, 14 martie - şi până duminică - 17 martie - vă aşteptăm la Târgul de Turism al României, de la Romexpo, unde Vlad are prima sa expoziţie foto: Portugalia! Iată fotografiile de poveste...

 

 

12 Imagini de poveste


1.  Ziua mea de naştere, Paris, lumini, frig, emoţie, fericire. 2. Milano, un oraş fascinant, primul meu proiect de travel.3. Una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea. Aici am fost cu adevărat fericită. Tarragona, Spania. 4. Acum doi ani în urmă am făcut înconjurul Romăniei. O călătorie de suflet! Sibiu, 2011.5. Nu voi uita niciodată, niciodată, apartamentul meu din Tenerife. My home. 6. Şi nici priveliştile de la balcon. Cu asemenea imagine trăiam zi de zi...7. Un traseu emoţionant, câteva ore pe o plajă pustie, lacrimi de fericire. Positano, 2012. 8. Casa noastră de pe Tioman Island, Malaysia.9. Călătoriile sunt despre... oameni. Prietenii mei, Tioman, august 2012.10. Nu cred că voi putea uita vreodată bătăile inimii mele când am păşit pe ultima treaptă din Luna Bar, Kuala Lumpur şi am văzut asta...11. Ziua mea, 20 de garde, plajă pustie, din nou - lacrimi de fericire. Portimao, Portugalia, ianuarie 201312. O noapte memorabilă, pe străzile pustii din Faro. Portugalia, 2013!
Iar ca bonus, iată cum arată standul Portugalia (Târgul de Turism, martie 2013), unde Vlad are prima sa expoziţie foto, by TAP Portugal!Vă mulţumesc pentru anii uimitori şi pentru că ne sunteţi mereu alături!

10 comentarii:

 1. La cat mai multe calatorii emotionante si amintiri de neuitat!

  RăspundețiȘtergere
 2. Poza aia din Paris... e senzatională! O stare de spirit minunat ne dă :*

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte tari pozele ! Tenerife... as vrea si eu sa ajung pe acolo !

  RăspundețiȘtergere
 4. Toate sunt faine!
  Insa daca ar fi sa aleg, preferata mea ar fi fotografia cu numarl 7. Positano arata intr-un mare fel.
  La cat mai multe calatorii de poveste!

  RăspundețiȘtergere
 5. Numarul 7 ma pune pe mine pe ganduri, ma face sa ma gandesc la civilazatia Maya chiar si atlantida, ma intreb cat de rezistente sunt acele case si desigur cat de unii pot fi cei ce locuiesc in astfel de case...
  Prespun ca sunt multe legende legate de sirene sau gresesc?
  Ma refer la nr 7.

  RăspundețiȘtergere
 6. Toate sunt frumoase, dar numarul 3 "is the winner" :)

  RăspundețiȘtergere
 7. cred ca sansa de a calatori, de a descoperi, locuri, peisaje, culturi, oamemi noi reprezinta adevarata bogatie a unui om :)
  felicitari pt. "bogatia" voastra

  RăspundețiȘtergere
 8. Foarte frumoase toate locurile prin care ai fost....esti o norocoasa. Ma bucur ca ai integrat si tarisoara noastra in aceste imagini de poveste :)

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...