Ce au în comun Eforie Nord, Oxford, Râşnov şi New York...

Probabil veţi zâmbi când veţi citi titlul acestei postări. Vă veţi spune: "ce pot avea în comun două orăşele din România cu un oraş universitar celebru din Anglia şi cu unul dintre cele mai frumoase şi mai mari oraşe din America şi din lume?! Hmmm... despre asta aş vrea să vă vorbesc astăzi. În afară de contextul natural deosebit al acestor zone atât de diferite ale pământului, mai sunt câteva lucruri comune. Iată detalii...

 

Ce au în comun Eforie Nord, Oxford, Râşnov şi New York...


Când suntem mici ştim că suntem invincibili. Fiecare zi este magică. Descoperim lucruri noi, ne bucurăm sincer pentru fiecare clipă din viaţa noastră, timpul stă pe loc, învăţăm cu pasiune şi rapiditate, acumulăm, râdem şi ne jucăm. Undeva, pe parcursul drumului, pierdem ceva din inocenţa, încrederea şi farmecul copilăriei. Vrem mai mult, mai repede, uităm să ne trăim prezentul. Însă în momentul când apar copiii în viaţa noastră, totul capătă sens, ne dorim să le facem zilele mai fericite, să împrumutăm ceva din exuberanţa lor şi să îi ghidăm spre o lume minunată, în care toate visele lor devin realitate.

Meseria de părinte este poate cea mai dificilă din lume. Uneori resursele noastre sunt limitate. Uneori copiii îşi doresc mai mult decât le putem noi oferi: vor să devină actori, pictori, cântăreţi sau profesori la o univeristate de top din lume. Pregătirea pentru aceste meserii nu poate începe niciodată prea devreme... Iar soluţia pe care o avem la îndemână este să îi trimitem la şcoală, în tabere internaţionale, în vacanţe tematice, să călătorim cu ei sau să îi lăsăm să îşi întindă aripile deasupra lumii.


Ce au în comun Eforie Nord, Oxford, Râşnov şi New York? În fiecare dintre aceste oraşe se organizează anual tabere internaţionale pentru copii, unde aceştia au marea şansă de a învăţa o limbă străină de la profesori de excepţie, au ocazia să socializeze cu alţi copii de vârsta lor, crescuţi şi şcoliţi pe alte meleaguri, au posibilitatea să descopere sau să aprofundeze un hobby, să se maturizeze şi să pună în aplicare cele mai frumoase jocuri posibile - care îi vor dezvolta ca oameni şi le vor da măsura puterii lor.

Fie că aveţi copii, fie că intenţionaţi să aveţi sau chiar voi vă doriţi o schimbare dramatică în viaţă, acum este momentul potrivit pentru a afla ce programe extraordinare există în România. Aşa cum v-am mai povestit şi cu alte ocazii, Mara Study Turism este o companie specializată în diverse programe de studiu pentru copii, adolescenţi, familii şi... de fapt, pentru oricine doreşte să facă ceva deosebit în viaţă, să îşi cultive un hobby, să înveţe şi să se distreze.


Astăzi vă propun patru tabere internaţionale, în Eforie Nord, Oxford, Râşnov şi New York:

1.  Eforie Nord, România - Tabără internaţională de limba engleză cu profesori vorbitori nativi!

Vârsta: 12 - 16 ani
Cazare: campus
Perioada: 11.07.2013 - 22.08.2013
Program: Curs de limba engleză, interacţiune cu copii de alte naţionalităţi
Tarif / tabără / 2 săptămâni: 790 EUR
Date de începere: 11 iulie, 25 iulie, 8 august 2013  - Serii de 2 săptămâni!
 
Program organizat în colaborare cu International Projects, tour operator german cu peste 30 de ani de experienţă în organizarea taberelor internaţionale. Toate beneficiile, dar şi programul complet, cazare, masă, cursuri şi tarife - le găsiţi aici

2. Oxford, Anglia - Tabară de Limba Engleză Intensiv la Colegiul St Hugh's!

Vârsta: 12 - 16 ani
Cazare: campus
Perioada: 17.08.2013 - 24.08.2013
Tarif / tabără / 1 săptămână: 800 GBP 

Oxford este un oraş universitar încântător, care defineşte învăţământul superior de calitate, fiind locul unde au studiat mari personalităţi. Celebra Universitate Oxford este prima din Marea Britanie ca rezultate academice şi a fost fondată în 1167 de regele Henry al II-lea, ca alternativă la instituţiile din Paris.
Campusul St Hugh’s College se află la 15 minute de mers pe jos de centrul oraşului şi este înconjurat de un zid prevăzut cu sistem de supraveghere cu camere video. Iată aici mai multe detalii!

3. Râşnov, România - Program special de teatru în limba engleză & echitaţie!

Vârsta: 12 - 16 ani
Cazare: hotel
Perioada: 14.07.2013 - 24.07.2013
Program: Curs de teatru în limba engleză, sesiuni de echitaţie
Tarif / tabără: 450 EUR

Tabăra are loc într-un complex situat pe un domeniu care se întinde pe 7 hectare de teren, la câţiva kilometri de Bran şi la poalele cetăţii Râşnovului. Priveliştea este absolut încântătoare, singurele limite fiind munţii, cerul şi soarele. Departe de  zgomot,  trafic şi  poluare, acesta este locul perfect pentru o vacanţă în care copiii îşi vor îmbunătăţi cunoştinţele de limba engleză, făcând teatru cu o echipă entuziastă de tineri regizori britanici. Ei vor participa la punerea în scenă a piesei „Visul unei nopţi de vară” a lui Shakespeare şi vor fi iniţiaţi în tainele sportului nobil, echitaţia. Complexul deţine un manej cu cai de rasă şi ponei. Copiii vor fi supravegheaţi pe întreaga durată a taberei. La sfârşitul taberei, părinţii vor avea ocazia să vadă reprezentarea piesei de teatru. Găsiţi toate detaliile aici, dar şi posibilitatea de a face o rezervare!

4. New York, USA - Tabară de grup în Campus Seton Hall University!

Vârsta: 13 - 18 ani
Cazare: campus
Perioada: 14.07.2013 - 27.07.2013
Tarif / tabără / 2 săptămâni: 2100 USD 

Campusul: Universitatea Seton Hall, fondată în 1856, se află la 14 mile vest de Manhattan. Campusul are o suprafaţă de 58 acri şi este situat în centrul localităţii South Orange. Facilităţi: restaurant cu autoservire, piscină exterioară, terenuri de baschet, volei,  fotbal şi tenis.
Cazarea se face în campus, în rezidenţa Xavier Hall, în apartamente mari cu 2 dormitoare duble şi baie proprie. Rezidenţa dispune la parter de un lounge cu masă de biliard şi TV şi a fost renovată de curând. Masa: pensiune completă.

Cursul de limba engleză include 15 ore/săptămână. Predarea se face de profesori cu experienţă bogată în activitatea didactică, în grupe de maximum 15 persoane. În prima zi de curs, se susţine un test de plasament, în urma căruia copilul este repartizat la o grupă conform nivelului de cunoştinţe. În ultima zi de curs, se acordă un certificat de participare. Iată mai multe detalii!


Tu ce ai alege pentru copilul tău?CITEŞTE ŞI:

  

2 comentarii:

  1. Baiatul meu este deja major, asa ca aceste tabere nu mai sunt pentru el. Dar ideea de a oferi mai mult decat simple jocuri intr-o tabara imi place, asa ca iti voi distribui articolul, sa fie vazut de cat mai multi parinti.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...