Descoperă Madridul şi învaţă spaniola la ea acasă!

Încă înainte de a mă muta în Tenerife, mi-am dorit să învăţ spaniola, pentru că este una dintre cele mai frumoase limbi vorbite în întreaga lume. Din păcate, în şcolile noastre nu prea se învaţă spaniola... Însă îţi poţi trimite juniorul la Madrid, să descopere una dintre cele mai interesante Capitale europene şi să studieze limba spaniolă alături de alţi copii şi de profesori excelenţi. Astăzi îţi voi prezenta tabăra de limba spaniolă şi engleză, tenis şi echitaţie de la Madrid, organizată de Mara Study Tursim...

 

 

Descoperă Madridul şi învaţă spaniola la ea acasă!


Tabăra internaţională de spaniolă se desfăşoară în capitala Spaniei, un oraş înfloritor, având ca rival din punct de vedere cultural doar Barcelona. Câteva obiective turistice celebre sunt: Muzeul Prado, Muzeul Thyssen Bornemisza, Centrul de Artă Regina Sofia (unde se află celebra “Guernica” a lui Pablo Picasso), Cason del Buen Retiro, Palatul Regal, Monasterio de las Descalzas Reales, Puerta del Sol.

Şcoala de vară funcţionează în rezidenţa principală a Universităţii Francisco de Vitoria, una dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ superior din Spania. Campusul este înconjurat de spaţiu verde şi este situat într-o suburbie a Madridului, pe Carretera Pozuelo – Majadahonda.

Deşi în acest campus sunt acceptaţi copii de la 5 la 18 ani, programul este organizat pe grupe diferite de vârstă. Majoritatea copiilor din grup va avea vârsta cuprinsă între 10-18 ani. Facilităţi: lounge cu televizor, săli de studiu, sală de fitness, sală de mese, laborator cu computere, terenuri sportive.

Cazarea se face în campus, în camere single sau duble cu baie proprie. Se asigură pensiune completă în sala de mese din campus.

Cursul de limbă străină include 20 de lecţii de spaniolă/engleză a câte 45 minute / săptămână. În prima zi de luni, studenţii sunt repartizaţi pe grupe de câte maximum 14 persoane, în funcţie de rezultatele obţinute la un test de plasament şi în funcţie de categoria de vârstă. Toţi profesorii sunt vorbitori nativi, au experienţă bogată în activitatea de predare a limbii spaniole ca limbă străină şi sunt selecţionaţi după reguli stricte. La plecare, se acordă un certificat de participare. Deoarece circa 60% dintre participanţii din tabără sunt spanioli, copiii vor avea ocazia să pună în practică ceea ce au învăţat la curs în timpul conversaţiilor.


Activităţi: concursuri, vânătoare de comori, teatru, talent show, petreceri tematice (cowboy şi indieni, anii `60, epoca medievală), discotecă, vizionare de filme, workshop-uri de ecologie, jurnalism, muzică (chitară, flamenco, cajon, maracas, bongos), jonglerie, primul ajutor, arts & crafts, gastronomie, dans (salsa, tango, twist, dansuri de societate), flamenco, sport (baschet, volei, fotbal, badminton, bowling, darts, înot etc.). Activităţile sunt organizate în funcţie de vârstele şi preferiţtele copiilor.

Cursuri opţionale:

·        tenis (5 ore / săptămână)                Tarif: 169 EUR / 2 săptămâni
·        echitaţie (4,5 ore / săptămână)      Tarif: 169 EUR / 2 săptămâni
·        paddleball (5 ore/ săptămână)        Tarif: 169 EUR/ 2 săptămâni


Excursii: Programul taberei în Spania include 1 excursie de o zi şi 2 excursii de câte o jumătate de zi / 2 săptămâni în locaţii de interes turistic, cu scopul de a familiariza studenţii cu istoria, cultura, gastronomia şi geografia Spaniei. Excursiile de o zi se pot face la Salamanca, Toledo sau Segovia. Excursiile de o jumătate de zi la El Escorial, Aqua park, centrul istoric al Madridului, Muzeul Prado, Aranjuez etc.

Insoţitor grup: grupul este de maximum 12 copii, ceea ce presupune o supraveghere sporită din partea însoţitorului de grup, care va fi o profesoară de limba spaniolă şi engleză.

Tarif: 1600 EUR / 2 săptămâni

Tariful include:
 • transfer aeroport
 • cazare în rezidenţă
 • pensiune completă
 • curs de spaniolă sau engleză
 • program de activităţi
 • 2 excursii de ½ zi şi o excursie de o zi / săptămână
 • materiale de studiu
 • supraveghere permanentă
 • test de plasament
 • certificat de participare
 • însoţitor

Tariful nu include:
 • transport avion
 • tenis 169 EUR / 2 săpt.
 • echitaţie 169 EUR / 2 săpt.
 • paddleball 169 EUR / 2 săpt.
 • uniforma opţională 75 EUR
 • asigurare de călătorie / storno

Programul zilnic al copiilor şi alte detalii, precum şi rezervările, se pot face aici!CITEŞTE ŞI:

  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...