Sunt blogger oficial la Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry!

Dragilor, sunt foarte mândră şi onorată să vă anunţ că am fost invitată să particip ca blogger oficial la conferinţa Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry. Aceasta este organizată de Alex Filip si a sa firmă Eventur, o noutate binevenită pe piaţa de turism din România. Dacă vreţi să ne cunoaştem, vă aştept pe 10 aprilie 2013, la Hotelul Ramada Bucharest Parc, de la ora 9. Iată detalii...


Despre Eventur!


Eventur este prima agenţie din România specializată exclusiv pe organizarea de evenimente corporate în turism şi marketing. Echipa este formată din profesionişti entuziaşti şi optimişti, creativi şi perseverenţi, care ştiu să transforme un eveniment într-unul unic şi memorabil. Încă o dată, vi-l recomand din tot sufletul pe Alex Filip - turistu.ro - este unul dintre cei mai buni bloggeri din industrie. 

Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry


Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry Conference este o premieră pentru piaţa de evenimente din România. Conceptul a fost deja validat în America şi în alte ţări europene, iar în 2013 a sosit randul mediului de afaceri din turismul românesc să descopere cele mai recente tehnologii şi strategii de marketing.

Începând cu Social Media, prima componentă a conferinţei, ne propunem să subliniem faptul că internetul a influenţat puternic comportamentul turistului în 2012. Acesta este din ce în ce mai conectat la mediul online, mai bine informat şi mai hotărât să achiziţioneze servicii turistice prin intermediul reţelelor sociale.

A doua componentă a conferinţei este dedicată tehnologiilor şi aplicaţiilor pentru smartphone-uri. În 2012 peste 45% din turişti au cautat informaţii despre călătorii sau infrastructura turistică direct de pe telefon şi 15% au emis rezervări. Se estimează ca în 2013 numărul căutarilor de pe smartphone-uri şi tablete îl va depăşi pentru prima oară în istorie pe cel de pe calculatoare. Mizele nu au mai fost niciodată la un nivel atât de ridicat şi de profitabil!

Subiecte ţintă:

  1. Cum poate social media să schimbe fundamental comportamentul unui turist şi cum se poate folosi acesta de un smartphone într-o călătorie.
  2. Cum interacţionează clienţii cu brandurile din turism prin intermediul reţelelor sociale.
  3. Ce reprezintă ROI (return of investment) în social media şi care sunt cele mai recente şi eficiente instrumente de măsurare.
  4. Care sunt oportunităţile unui brand pentru a fideliza clienţii şi cum poate creşte vânzările prin social media şi printr-o aplicaţie de smartphone.
  5. Cum pot deveni blogurile vectori puternici de promovare a brandurilor (în cadrul companiei, în relaţia cu proprii angajaţi sau cu clienţii).
  6. Care sunt cele mai noi trenduri în privinţa utilizării gadget-urilor, tehnologiilor şi aplicaţiilor.
Programul acestei conferinţe şi speaker-ii invitaţi aici! Dacă doriţi să participaţi la această conferinţă, vă puteţi înscrie aici! Evenimentul va avea loc în sala Terra Grand Ballroom din cadrul Hotelului Ramada Bucharest Parc, pe 10 aprilie 2013. #SMMST este un eveniment organizat de Eventur in parteneriat cu:
 Ramada Bucharest ParcGoTravelTravelportTravelioInfoturism si Infopensiuni.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...