Taberele internaţionale şi Târgul de Turism

Ieri şi-a deschis porţile Târgul de Turism al României, la Romexpo. Mulţi participanţi, puţine noutăţi sau standuri speciale. Cu toate acestea, jurnaliştii şi bloggerii de travel s-au aflat acolo în număr mare şi au participat la evenimentele organizate, au făcut poze şi au cunoscut jucători noi pe piaţa de turism din România. Aşa cum vă spuneam şi vinerea trecută, una dintre firmele pe care le admir foarte tare pentru activitatea susţinută este Mara Study Turism. Este unică pe piaţă şi ne propune tabere internaţionale pentru cei mici si cei mari, oferte interesante şi reduceri însemnate. Iată detalii...

 

Despre Mara Study Turism


Mara Travel, înfiinţată în 1990 printre primele agenţii de turism private din România, a generat ulterior crearea grupului Mara Travel Group. Cu un personal prietenos şi profesionist, agenţia de călătorii Mara a câştigat încrederea clienţilor săi, aceştia revenind an de an cu noi solicitări din ce în ce mai diverse. 

S-a impus astfel crearea în 1997 a unui nou departament, specializat pe servicii de turism educaţional, ce oferă copiilor, tinerilor şi adulţilor şansa de a învăţa o limbă străină 'la ea acasă'  - la cele mai bune şcoli din Europa. Cu timpul, acest departament şi-a căpătat propriul nume: Mara Study Turism. 

Succesul activităţii Mara Study Turism se datorează experienţei de 15 ani în turismul educaţional, competenţei personalului şi colaboratorilor externi selectaţi cu multă atenţie, instituţii de învăţământ prestigioase din Marea Britanie, Irlanda, Austria, Franţa, Germania, Elveţia, Spania, Italia, SUA, Canada, China, Japonia, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelandă etc. O dovadă ce atestă calitatea serviciilor este şi faptul că British Council recomandă Mara Study Turism persoanelor interesate de programe de limba engleză.

  

De ce turism educaţional? 


A studia în străinătate, pe lângă învăţarea unei limbi noi, aprofundarea unei limbi cunoscute sau urmarea unui program academic, înseamnă cunoaşterea unei culturi noi, descoperirea de tradiţii şi obiceiuri, respectul faţă de ceilalţi, evoluţia şi atingerea maturităţii ca individ.

De-a lungul anilor, mii de copii au descoperit prin intermediul Mare Study Turism avantajele sistemelor de învăţământ occidentale, viaţa de student în campusuri moderne, şi-au făcut prieteni noi, şi-au învins timiditatea şi au învăţat să se descurce pe cont propriu. Aceste experienţe s-au dovedit foarte utile în cadrul procesului lor de maturizare, iar mulţi dintre ei şi-au continuat apoi studiile în colegii şi universităţi de prestigiu din străinătate.

 

Ce vă oferă Mara Study?


Mara Study Turism, împreună cu partenerii săi (şcoli de limbi străine, colegii de prestigiu şi universităţi internaţionale) vă oferă:
  • tabere internaţionale pentrtu copii şi tineri
  • cursuri de limbi străine pentru tineri şi adulţi de orice vârstă şi orice nivel lingvistic
  • consultanţă pentru admiterea la colegii din străinătate
  • consultanţă pentru admiterea la universităţi din străinătate
  • consultanţă pentru admiterea la universităţi din Marea Britanie prin sistemul de aplicare UCAS, în calitate de agent acreditat.
Toate cursurile implicate în programele educaţionale sunt predate de către profesori vorbitori nativi ai limbii respective, cu bogată experienţă pedagogică, sau de către specialişti în domeniile respective (arte sau sport). La sfârşitul fiecărui curs absolvit cu succes, studenţii primesc un certificat, în funcţie de programul urmat.

În funcţie de vârsta şi programul ales, cazarea se poate face în campusurile şcolilor, rezidenţe studenţeşti, familii gazdă, apartamente pentru studenţi sau hotel. Pe lângă cursuri, şcolile oferă un program bogat de activităţi de recreere şi socializare şi excursii în locaţiile de interes turistic din zonă.

Chiar dacă sunt încă mici, copiii pot participa la programe ce au loc în străinătate, călătorind până la destinaţie în deplină siguranţă, beneficiind de "serviciul de minor neînsoţit" oferit de companiile aeriene. Alternativ, copiii pot merge în taberele de grup organizate în fiecare vacanţă, unde aceştia vor pleca împreună cu un însoţitor de grup.

Persoanele adulte de orice vârstă pot opta pentru un sejur lingvistic de învăţare sau perfecţionare a unei limbi străine, socializând cu persoane de vârstă apropiată, cu preocupări similare şi având în acelaşi timp prilejul de a cunoaşte culturile altor popoare.

Pentru toate programele educaţionale, Mara Study Turism vă oferă toate serviciile turistice complementare: bilete de avion, transferuri, rezervări hotel, asigurări de călătorie, asigurări speciale pentru activităţile sportive şi asigurări storno. Pe întreaga durată a desfăşurării programelor, cursanţii sau părinţii beneficiază de suport telefonic 24 h / 24 - un lucru extrem de important pentru siguranţa şi liniştea ta!


Taberele individuale sunt tabere internaţionale pentru copii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 19 ani, în care aceştia participă singuri, neînsoţiţi. Tabere internaţionale individuale pot fi: şcoli de vară de limbi străine, tabere internaţionale de vară, tabere internaţionale de primăvară, tabere internaţionale de iarnă. Pe durata călătoriei cu avionul, minorii sub 18 ani sunt în grija reprezentanţilor companiei aeriene, beneficiind de serviciul de minor neînsoţit oferit de aceasta. La destinaţie, copiii sunt preluaţi de către un reprezentant al şcolii organizatoare.

În aceste programe educaţionale, copiii se integrează în tabăra internaţională, alături de copiii de alte naţionalităţi. Copiii au totul asigurat: transport, transfer aeroport, cazare, pensiune completă, lecţii de limbi străine sau cursuri speciale (sport, muzică, dans, teatru, design, leadership etc.), program complet de activităţi şi excursii, asigurare de călătorie, supraveghere permanentă.

Avantaje: copiii câştigă încredere în forţele proprii, curaj, îşi fac noi prieteni de alte naţionalităţi, cunosc alte culturi şi obiceiuri, comunică numai în limba străină vorbită în ţara respectivă.

 

Târgul de Turism al României


Standul 04B - Mara Study Turism - se află în cadrul Târgului de Turism de la Romexpo, în pavilionul C3! Specialiştii în turism vă aşteaptă cu oferte excelente pentru tabere, cursuri şi alte activităţi interesante, în perioada 15-16 martie, orele 10-18 şi 17 martie - orele 10-16.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...