Vă invit la Târgul de Turism şi la prima expoziţie foto a lui Vlad!

Dragilor, aşa cum v-am promis, revin cu o surpriză. În cadrul Târgului de Turism al României, care va avea loc în perioada 14-17 martie 2013, la Romexpo Bucureşti, I's Blog vă va prezenta prima sa expoziţie foto, intitulată: Anul acesta se poartă... Portugalia!, by Vlad Semen & TAP Portugal. Sunt foarte mândră de acest eveniment şi vă aştept cu mare drag pe toţi, la expoziţia foto care va avea loc pe tot parcursul Târgului de Turism, la standul TAP Portugal (numărul 8, pavilionul C3). Iată detalii şi invitaţii pentru voi...

 

Târgul de Turism al României


Aşa cum vă spuneam şi mai sus, Târgul de Turism se desfăşoară în perioada 14 - 17 martie 2013, la Romexpo, Bucureşti. Este cel mai important eveniment din industrie şi veţi putea găsi aici parteneri din turism, jucători pe piaţa de travel, ambasade, bloggeri, agenţii mai mici sau mai mari, oferte neaşteptate de vacanţe, standuri interesante, reprezentanţi ai consiliilor judeţene, fundaţii, hoteluri şi multe, multe alte surprize. Lista participanţilor o puteţi consulta aici

Iată ce scrie şi pe site-ul TTR: "Ediţia de primăvară 2013 va avea loc în perioada 14-17 martie în Pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5 si C6 – ROMEXPO şi se va axa, în principal, pe promovarea ofertelor turistice destinate sezonului estival, atât în România, cât şi în străinătate, vizând turismul cultural, rural şi de business, turismul de tratament, destinaţii exotice, croaziere, turismul de aventură sau pelerinaje culturale etc."

Programul târgului este 10-18, de joi până sâmbătă şi 10-16 duminică. 
Expoziţie foto:   

Anul acesta se poartă... Portugalia!, by Vlad Semen & TAP Portugal


Sunt foarte mândră de invitaţia TAP Portugal România de a ne lansa prima expoziţie foto la standul lor din cadrul Târgului de Turism. Este o adevărată onoare!

Echipa I's Blog va fi prezentă la Târgul de Turism al Romaniei joi - toată ziua, sâmbătă şi duminică. Veţi putea admira pe tot parcursul TTR-ului fotografiile realizate de Vlad în călătoria noastră prin Portugalia, proiect susţinut de TAP Portugal şi ICAR Tours, unele fiind expuse în premieră! (Fotografiile sunt printate la Print-online. Va multumesc, dragilor!)

Dacă vreţi să ne cunoaştem, să ne încurajaţi şi să povestim despre Portugalia, vă aştept cu mare drag la standul 8, din Pavilionul C3, numit Portugalia! 

Şi nu uitaţi: la TTR veţi putea găsi şi cele mai grozave oferte de vacanţe în lumea largă, dar şi oameni talentaţi, care au muncit mult şi care promovează atât România, cât şi turismul de calitate.

Vă aştept cu mare drag!  


6 comentarii:

 1. Felicitari lui Vlad pentru expozitia foto!

  RăspundețiȘtergere
 2. Felicitări Vlad! Ce păcat că nu-s în București :(

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumim mult! Si mie imi pare foarte rau, insa promit ca trimit poze de la expozitia foto:))) si de la targ! Pup mult. As fi vrut sa fii aici...

   Ștergere
 3. Da, să știi că sufăr de multe ori că nu sunt mai aproape de București :(

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da foarte bun articolul si preyentarea facuta, si cu totii am fi dorit sa ne aflam la acest targ

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...