Anglia: universităţi de top şi studii aprofundate de engleză

Am studiat limba engleză încă de când eram foarte mică, de pe la 5-6 ani. Şi mi-a plăcut la nebunie! Dacă aş fi avut posibilitatea să vizitez Anglia şi să învăţ limba acasă la ea, cred ca ar fi fost extraordinar. Însă copiii noştri au acum această şansă fantastică - ei pot merge într-o tabără în Anglia, la universităţi de top, pot învăţa de la profesori minunaţi şi pot interacţiona cu studenţi din lumea întreagă. Iată mai multe detalii... 

Universităţi de top şi studii aprofundate de engleză


Mara Study Turism vă propune două tabere de limba engleză, în două locaţii interesante: Oxford şi Winchester. Tot ce aveţi de făcut este să studiaţi aceaste programe şi să le daţi copiilor voştri şansa de a învăţa de la profesionişti. 

Oxford, Anglia


Vârsta: 12 - 16 ani
Perioada: 17.08.2013 - 24.08.2013

Oxford este un oraş universitar încântător care defineşte învăţământul superior de calitate, fiind locul unde au studiat mari personalităţi, de la câştigători ai premiului Nobel la scriitori. Celebra Universitate Oxford este prima din Marea Britanie ca rezultate academice şi a fost fondată în 1167 de regele Henry al II-lea, ca alternativă la instituţiile din Paris.

Campusul St Hugh’s College se află la 15 minute de mers pe jos de centrul oraşului şi este înconjurat de un zid prevăzut cu sistem de supraveghere cu camere video. Cazarea se face în campus, în camere single sau duble. Contra unui supliment de 90 GBP / săptămână, există posibilitatea de a opta pentru baie proprie. În fiecare seară, retragerea în camere se face la 22:30, iar stingerea este la 23:00. Se asigură pensiune completă, constând în 3 mese principale şi snacks în pauzele dintre lecţii.Cursul de limba engleză include 22 lecţii (18 ore) / săptămână, repartizate astfel: de luni până vineri între orele 09:00-13:00 şi miercuri după-amiaza între 14:00-15:20. Predarea se face de către profesori vorbitori nativi de limba engleză, ce au experienţă bogată în lucrul cu copiii, în grupe de câte maximum 12 persoane. În prima zi de curs, fiecare student susţine un test de plasament, în urma căruia este repartizat la o grupă conform nivelului său de cunoştinţe. La plecare, se acordă un certificat de participare.

Programul include săptămânal 2 activităţi sportive, 4 activităţi de după-amiază şi 5 de seară. Activităţi: sport (tenis, fotbal, badminton, volei, squash, baschet, înot, tenis de masă), quiz-uri, discotecă, karaoke, lecţii de salsa, vizite la obiective turistice din Oxford (Grădina Botanică, colegii, Muzeul Ashmolean, Carfax Tower) etc.

Este inclusă o excursie de o zi la Londra!

Tarif: 800 GBP / săptămâna. Acesta include:

    - transfer dus-întors aeroport
    - cazare în campus
    - pensiune completă
    - curs de limba engleză
    - program de activităţi
    - excursie
    - suport de curs
    - test de plasament
    - supraveghere permanentă
    - certificat de participare
    - însoţitor la 10 copii.


Winchester, Anglia


Vârsta: 12 - 17 ani
Perioada: 11.08.2013 - 24.08.2013

Winchester, fosta capitală a Angliei, este unul dintre cele mai frumoase oraşe din Marea Britanie. Cunoscut pentru catedrala sa, standardul ridicat al vieţii şi străzile pitoreşti pavate cu piatră cubică, Winchester se află în comitatul Hampshire, la doar o oră de Londra. Această locaţie din Marea Britanie este ideală pentru organizarea de tabere şcolare.

Campusul King Alfred al Universităţii Winchester se află într-o zonă verde, la mică distanţă de centrul oraşului şi la 15 minute de catedrală. Campusul este alcătuit dintr-un mix de clădiri moderne şi vechi. Facilităţi: săli de clasă situate într-o vilă cu o arhitectură tradiţională lângă campus, sală de mese pentru 250 studenţi, spaţiu verde pentru relaxare şi diverse activităţi în aer liber, lounge, facilităţi sportive pentru fotbal, volei şi tenis.Cazare: în campus, în camere single cu baie proprie. Masa: pensiune completă.

Cursul de limba engleză este general şi include 15 lecţii de câte 45 minute / săptămână, care au loc în grupe de câte maximum 15 studenţi şi se desfăşoară în intervalul orar 09:00-12:30. În prima zi de curs se susţine da un test de plasament pentru repartizarea studenţilor pe grupe, conform nivelului de cunoştinţe. În ultima zi de curs, se acordă un certificat de participare.

Copiilor li se oferă un program complex de activităţi, supravegheat de personalul calificat al taberei 7 zile/ săptămână: petrecere de întâmpinare, vizitarea oraşului, sport  (fotbal, volei, tenis), workshop-uri de dans, sănătate, cosmetică, jurnalism, arts & crafts, quiz-uri, vizionări de filme, seri tematice, open stage etc.

IP Ocean Lounge este locul de întâlnire al copiilor din tabără şi reprezintă 'inima' campusului. Aici copiii se pot întâlni cu prietenii din alte ţări, se pot relaxa, pot asculta muzică, pot juca diferite jocuri sau îşi pot face planurile pentru a doua zi.

Excursii: 1 excursie de o zi şi 2 excursii de câte o jumătate de zi / 2 săptămâni în locaţii de interes turistic precum: Londra, Brighton, Oxford, Salisbury, Portsmouth, Bournemouth etc.

Tarif tabară: 1300 GBP / 2 săptămâni. Acesta include:

    - transfer de la /la aeroport
    - cazare în campus
    - pensiune completă
    - curs general de limba engleză
    - program complet de activităţi
    - excursii
    - materiale de studiu
    - test evaluare
    - certificat participare
    - supraveghere permanentă
    - 1 însoţitor la 10 copii.


Şi nu uita: aşa cum ţi-am povestit aici, mai ai doar o săptămână să te înscrii în concursul propus de Mara Study Turism! Ce câştigi? Un loc în tabăra internaţională de la Eforie Nord, din această vară! Succes!CITEŞTE ŞI:

  
  

Un comentariu:

 1. TABARA CHICHESTER 2011

  IMI PARE RAU CA NU AM ASTERNUT CATEVA RANDURI, CHIAR ATUNCI, LA INTOARCEREA ANNEI DIN TABARA DE LA CHICHESTER UK. FETITA MEA A FOST FOARTE INCANTATA SI DEOSEBIT DE MULTUMITA DE NOUA EI EXPERIENTA.
  PROGRAMUL FOARTE VARIAT SI DIVERSIFICAT I-A AJUTAT SA-[I IMBOGATEASCA SUFICIENT CUNOSTIINTELE, INCAT SA-SI DOREASCA SA MAI MEARGA SI A DOUA OARA.
  ORELE DE ENGLEZA AU FOST CAPTIVANTE. S-AU IMPRIETENIT CU COPII DIN TOATA LUMEA, ASTAZI CORESPONDEAZA PE FACEBOOK.
  MA BUCUR CA EXISTA SI IN ROMANIA ASTFEL DE ORGANIZA]II PENTRU COPII NOSTRI, PACAT CA POT SA AJUNGA ACOLO, DOAR O PARTE INSEGNIFIANTA. DAR... NU SE STIE, POATE INTR-UN VIITOR... MAI INDEPARTAT?!
  VREAU SA LE MULTUMESC CELOR DE LA MARA, PENTRU BUNA ORGANIZARE, DE ACEEA AM ALES SA O TRIMIT SI ANUL ACESTA PE ANNA, IN TABARA DE WINCHESTER.
  MARIA ELEFTERESCU

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...