Invitaţie la concurs, de la Mara Study Turism!

Cu ceva timp în urmă, echipa de la Mara Study Turism mă anunţase că pregăteşte un concurs minunat, pentru toţi fanii de pe Facebook, dar mai ales pentru prieteni dragi - cititorii noştri:) Şi iată ca acum acest concurs este pregătit şi va fi lansat oficial pe 15 aprilie. Însă eu vă pot vorbi despre el în avans, ca să vă pregătiţi temeinic şi să fiţi primii care participaţi. Bineînţeles, prima întrebare este: "şi eu ce câştig?". Mi se pare corect... Premiile acestui concurs sunt dezvăluite mai jos...Concurs Mara Study Turism


Concursul se desfăşoară în perioada 15 aprilie - 5 mai 2013. Deci ai trei săptămâni la dispoziţie să te înscrii şi să câştigi! Însă nu lăsa pe ultima clipă... Iată ce trebuie să faci!

Trebuie doar să:

- dai LIKE la pagina Mara Study pe Facebook https://www.facebook.com/marastudy
- să confirmi participarea la acest eveniment şi să inviţi 10 prieteni să participe dând share pe wall-ul lor evenimentului
- să ne convingi printr-un comentariu de ce meriţi să câştigi un sejur la mare!

Deci iată că premiul a fost parţial descoperit:) 

Premii Concurs Mara Study Turism


Se acordă 3 premii/locuri în Taberele Internaţionale de limba engleză de la Eforie Nord, care durează o săptămână şi se desfăşoară în perioada 11.07.2013 - 22.08.2013.

Taberele sunt organizate impecabil, în colaborare cu International Projects, tour operator german cu peste 30 de ani de experienţă în organizarea taberelor internaţionale.

De ce să mergi într-o tabară internaţională de limba engleză în România:
 • Socializare între copiii români şi germani prin intermediul limbii engleze
 • Limba de comunicare pe toată perioada taberei, nu doar pe parcursul orelor de curs, este engleza.
 • Profesorii, tineri şi entuziaşti, sunt vorbitori nativi ai limbii engleze.
 • Copiii care ştiu germana au ocazia să interacţioneze verbal şi în limba germană.
 • Programul de activităţi este organizat pe întreaga durată a zilei şi se desfăşoară sub supravegherea permanentă a staff-ului.
 • Campusul închis are pază permanentă, copiii fiind în deplină siguranţă.
 • Condiţii bune de cazare – vile confort 3*, camere duble sau triple cu baie proprie.
 • Membrii staff-ului locuiesc împreună cu copiii în campus
 • Siguranţa alimentaţiei sănătoase – copiii pot alege cu o zi înainte ceea ce doresc să mănânce, având 3 opţiuni pentru meniul de prânz
 • Deşi participă la o tabără internaţională, copiii nu trebuie să călătorească cu avionul şi sunteţi mult mai aproape de ei!Campus

Tabăra internaţională se desfăşoară într-un complex turistic cu suprafaţa de 25.000 mp, situat la 400 m de lacul Techirghiol şi 800 m de mare. Copiii au acces la toate facilităţile: discotecă, café-bar, teren de tenis, mese de ping-pong, terenuri de sport în aer liber, spălătorie.
IP Ocean Lounge - loc special amenajat pentru întâlnirile cu prietenii şi staff-ul taberei, unde copiii se pot relaxa, pot asculta muzică, interacţiona cu ceilalţi şi intra pe Internet.
Fruit’n’Fit Corner - copiii au toată ziua la dispoziţie apă, ceai şi fructe.
IP Office - depozitarea în siguranţă a lucrurilor de valoare.
Staff-ul este format din persoane de naţionalităţi diferite şi are rolul de a asigura permanent buna desfăşurare a activităţilor.
Cazare 

Cazarea se face în vile, în camere cu 3 paturi şi baie proprie. Fiecare vilă are 6 camere pentru studenţi şi o cameră pentru supraveghetor. Prosoapele şi aşternuturile se schimbă de două ori pe săptămână.
Regim de masă

Micul dejun, prânzul şi cina se servesc în restaurantul complexului. Meniul pentru masa de prânz se alege cu o zi înainte dintre 3 variante.
Curs de limba engleză

Cursul include 20 lecţii a câte 45 minute / săptămână. Lecţiile se desfăşoară de luni până vineri între orele 11:30-15:00, în săli de clasă din apropierea zonei de cazare, în grupe de câte maximum 15 persoane. Accentul se pune pe exerciţii de gramatică, citire, comunicare verbală şi exerciţii de pronunţie. Scopul este asigurarea vocabularului şi nivelului gramatical necesar unei comunicări eficiente. În cadrul lecţiilor sunt incluse sesiuni “Best Practice” pentru exersarea abilităţilor lingvistice, explorarea împrejurimilor şi interacţiunea cu alte persoane.

În campus vor fi prezenţi şi copii din Germania care vor participa la cursurile de limba engleză şi la celelalte activităţi din cursul zilei împreună cu copiii români.

Toţi profesorii sunt vorbitori nativi de engleză, au experienţă didactică bogată şi sunt calificaţi pentru a preda limba engleză ca limbă secundară. Materialele de studiu sunt asigurate şi sunt special selectate pentru originalitate, conţinut şi relevanţă pentru tineri, lucru care conduce la un progres lingvistic rapid.

În prima zi de curs, se susţine un test pentru plasarea la nivelul de curs corespunzător. Nivelurile sunt următoarele: elementar (A1), intermediar inferior (A2), intermediar (B1) şi intermediar-avansat (B2). La finalul cursului, se acordă un certificat de participare cu specificarea nivelului atins, conform Cadrului European Comun de Referinţă (Common European Framework of Reference).
Activităţi

În afara cursului de limbă engleză, copiii beneficiază de un program variat de activităţi dimineaţa, după-amiaza şi seara, 7 zile pe săptămână.
 • Activităţi sportive: plajă şi sporturi de plajă, baschet, fotbal, volei, tenis, tenis de masă
 • Activităţi creative: ateliere de dans, muzică, arte, jocuri de societate
 • Activităţi de seară: petrecere de bun-venit, seară de jocuri, discotecă, seară pe plajă
 • Activităţi contra cost: bowling, piscină.
Excursii

Programul include o excursie de o zi şi 2 excursii de câte o jumătate de zi.
Destinaţii posibile: Constanţa - vizită la Delfinariu, Acvariu, Muzeul de Istorie, Mamaia - Aqua Park şi plimbare cu gondola, Vama Veche
Supraveghere şi asistenţă

Echipa responsabilă cu supravegherea şi buna desfăşurare a programului este formată din persoane responsabile, atente, vesele şi deschise.
Prioritatea maximă în tabără este siguranţa copiilor: există un supraveghetor la 10 copii.

Tabăra se adresează copiilor între 12 şi 16 ani, iar regulamentul concursului îl poţi găsi aici!

Alte detalii despre această tabără găseşti aici! Iar concursul îl găseşti pe pagina de Facebook Mara Study Turism! Mult succes!CITEŞTE ŞI:

  
  

4 comentarii:

 1. Fetelor mele li s-ar potrivi manusa tabara asta. Problema e ca sunt doua si nu cred ca-mi dau mie doua locuri. :( In fine, cine nu participa, n-are sanse.
  Multumim, Ioana, pentru informare!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu mare drag, Nina. Ar putea sa participe la concurs si daca una castiga, cealalta sa plateasca pachetul - zic si eu:) Multumesc mult pentru comentariu, te mai astept pe la mine!

   Ștergere
  2. da, da, m-am gandit la asta, deja mi-e frica sa nu cumva sa castige.:) Glumesc!
   Ca sa inteleg, la concurs trebuie sa participe copilul sau parintele?

   Ștergere
  3. Hahaha! Ce draguta esti! Ma bucur tare mult ca exista mamici ca tine. Copilul, zic eu:)

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...