Prima iubire

Atunci când îţi doreşti ceva foarte, foarte mult, acel lucru apare în viaţa ta mai devreme sau mai târziu. Surpriza şi bucuria sunt depline şi fac parte din sufletul tău pentru totdeauna. Am fost foarte fericită zilele astea, am mers prin locuri tare frumoase, m-am distrat şi am muncit cu drag. Dar a fost ceva care a generat această stare încă din primele clipe ale călătoriei mele... Iar prima iubire nu se uită niciodată!


 

Prima iubire - HTC One X+


De mult timp îmi doresc un smartphone, nu pentru 'a fi în rând cu lumea', ci pentru a-mi face munca mai repede şi mai bine. Însă toţi banii mei sunt investiţi în călătorii, iar un telefon deştept se tot lăsa aşteptat... Ştiu că foarte puţine persoane mai duc lipsă de aşa ceva (cel puţin în cercul meu de prieteni), ştiu că pare un lucru total neimportant şi la care unii se gândesc cu indiferenţă. Sau cu acel sentiment de "mi se cuvine". Însă eu am aşteptat cu răbdare şi cu bucurie ca dorinţa să mi se împlinească. Iar când am ţinut pentru prima dată în mână un HTC am fost cu adevărat fericită. 

Poate vi se par vorbe mari (şi mai ales amuzante), însă mi-am dorit tare mult să am cont de Instagram, să fiu pe Foursquare şi să stau pe Facebook cât mai mult. Mi-am dorit să fac fotografii bune şi să am libertate deplină în călătorii. Şi iată că acest lucru s-a întâmplat!

Nu mă pricep foarte bine la gadgeturi. Am flirtat cu alte modele de telefoane, însă nu eram pe deplin mulţumită. Ceva lipsea... fie că era vorba de o funcţie sau de un mic detaliu legat de aspect. Ştiam exact ce nu vreau: nu vreau să fie prea mare, nu vreau să fie greu de folosit, nu vreau să fie alb şi nici prea lat sau să se blocheze de la prima folosire. 

Nu mi-am imaginat că voi primi telefonul perfect:) Chiar este perfect! În plus, am auzit şi de la prieteni că HTC-ul le funcţionează impecabil şi că nu au nimic să-i reproşeze. Pentru mine a fost un vis împlinit. Este subţire, nu foarte mare, negru şi elegant, se mişcă impecabil şi mă ajută enorm.

De fapt, acesta este cel mai important lucru: ajutorul pe care îl am pe drum! Câteva zile la rând nu am deschis laptopul, lucru care nu mi s-a mai întâmplat în ultimii 7 ani. Am fost mereu pe Facebook, am făcut poze, am răspuns la e-mail-uri, mi-am făcut treaba şi chiar... am scris texte direct pe HTC One X+. Ca specificaţii tehnice vă pot spune ca HTC One X+ are cameră de 8 megapixeli, funcţia de wireless este impecabilă (am pus poze pe Facebook de pe plajă:), are o memorie de 64 GO, este un telefon Android, cu un uimitor procesor quad-core de 1,7 GHz, paginile de web se încarcă rapid, sunetul este incredibil, iar acumulatorul are o durată de viaţă foarte lungă. Dimensiunile telefonului sunt de  134.36 x 69.9 x 8.9mm şi are 135 de grame. Ecranul tactil Super LCD 2 are 4,7 inci, cu rezoluţie HD de 720p Gorilla Glass 2. Mai multe detalii găsiţi aici!

Cred că este un telefon care mi se potriveşte perfect! Îmi face viaţa mai uşoară şi mai veselă. Lucrez cu spor, sunt activă în social media şi este foarte potrivit cu meseria mea de Travel Writer. Pe drum nu atrage atenţia (mă gândesc şi la securitate în călătorii), însă când este în mâinile mele, are parte de toată atenţia mea. Chiar exagerată, aş putea spune :)) 

Însă aşa este cu prima iubire! Nu renunţi cu uşurinţă la ea şi ţi-ai dori să fie pentru totdeauna. Dar indiferent cum evoluează, nu o vei uita niciodată!

Iată şi fotografiile pe care le-am făcut la mare cu HTC One X+:
Contul meu de Instagram este ioana_budeanu şi găsiţi acolo fotografiile făcute cu HTC One X+! 

2 comentarii:

  1. Sa-l stapanesti sanatoasa si sunt sigura ca iti face viata mai usoara.
    Atata timp cat pozele si articolele ajung mai repede la noi nu putem decat sa ne bucuram:)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...