The Power, by Rhonda Byrne


Data trecută v-am povestit câte ceva despre cartea Secretul, care a făcut senzaţie în lumea întreagă. O mulţime de oameni au ales să gândească, să simtă şi să se bucure de magia secretului - o tehnică veche de secole, care ne conferă bogăţie, sănătate şi împlinirea tuturor visurilor. Librăria online Libris.ro mi-a oferit şi continuarea Secretului - cartea Puterea, de Rhonda Byrne. Pot spune că aceasta este cu adevărat completă şi pe înţelesul tuturor... Iată detalii...


 

The Power, by Rhonda Byrne


Singura putere din această lume este iubirea. Aşa îşi începe Rhona Byrne cartea The Power. Şi bine mai spune... Iubirea este cea mai mare putere a noastră, aflată într-o armonie desăvârşită cu legea atracţiei. Cu cât iubim mai mult, cu atât mai mare este puterea noastră. Legea atracţiei mai este numită şi legea iubirii, încât reprezintă ea însăşi un dar pentru umanitate. Aceasta este legea care ne permite să ne schimbăm viaţa aşa cum dorim. 

Am auzit foarte multe păreri pro şi contra acestui 'fenomen' intitulat Secretul. Oamenii aleg, pur şi simplu, dacă să creadă sau nu. În funcţie de mentalitate, de obicieuri, dar şi de credinţa şi de iubirea din inima noastră, suntem tentaţi să înclinăm fie spre a avea o putere nemăsurată, fie spre a ne simţi mici, pierduţi şi neimportanţi în lumea asta mare. 

Însă, vă mai spun încă o dată - Secretul funcţionează. Cred în el şi îl 'testez' de mai bine de trei săptămâni. Viaţa mea s-a schimbat în bine. Sunt fericită, energică şi visele mele capătă contur. Tot ce mi-am dorit vreodată se află aici, lângă mine. Practicam Secretul de mult, însă într-o formă brută, prea puţin conştientă... Mulţi mă întrebau ce şi cum fac de am atâta noroc şi toate visele mi se împlinesc. Iată cum... acesta este Secretul: visează, imaginează-ţi, crede, iubeşte, fii recunoscător şi primeşte. Simplu?! Hmmm, nu aş spune...În cartea The Power, Rhonda Byrne îţi explică pe îndelete ce trebuie să faci. La început vei fi speriat de câte gânduri negative poţi să ai. Chiar am crezut că nu voi putea niciodată să-mi controlez gândurile - mai ales cele aiurea, venite aşa, din zbor. Însă se poate. Am numărat de curiozitate şi într-o zi am reuşit să rostesc sau să gândesc doar 4 propoziţii negative (sau, mă rog, care să conţină un NU, neintenţionat, în ele). Procesul de transformare nu este simplu şi trebuie să crezi cu tărie în Magia Secretului, dar mai ales să vrei foarte mult să-ţi schimbi viaţa. 

Din punctul meu de vedere, cartea The Power este mai importantă decât The Secret, pentru că exlică mult mai bine modalităţile prin care viaţa ta se va transforma complet. Eu mi-am cumpărat şi The Magic, dar şi Cartea Recunoştinţei (o agendă frumoasă din piele) şi Secretul - învăţături zilnice - şi lucrez cu toate cinci în acelaşi timp. Vi le recomand cu drag şi sper ca viaţa voastră să devină minunată, uluitoare. 

Alte cărţi online:
CITEŞTE ŞI:

Un comentariu:

  1. Am citit cartea Secretul si am simtit imediat efectele...Am avut in mana si cartea Puterea, dar am ales alte doua carti. Cand ma aflu intr-o librarie in fata cu astfel de carti de dezvoltare personala nu stiu ce sa iau mai intai, le-as lua pe toate...Pana la urma trebuie sa iau si cartea asta! :) Mi-ai adus aminte...

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...