10 Motive să alegi New York-ul!

New York-ul reprezintă pentru mine un vis. De mică mi-am imaginat că trăiesc într-un oraş imens, cu zgârie-nori şi străzi aglomerate, cu magazine şi hoteluri superbe, aflat pe malul oceanului. Însă când eram eu mică, aceste lucruri existau doar în filme, pentru că realitatea ne era interzisă. Dar iată că timpul a trecut, iar posibilităţile s-au ivit una după alta. Am aflat ce înseamnă libertatea şi, mai presus de orice, ne-am câştigat dreptul de a călători prin lume şi de a-i descoperi secretele. Eu voi ajunge cu siguranţă la New York. Însă cel mai important lucru este că avem şansa să împlinim visele copiilor noştri... 10 Motive să alegi New York-ul!


Şi copilul tău visează la New York? Atunci este simplu! Trimite-l într-o tabără de vară spectaculoasă, în oraşul care nu doarme niciodată. De ce să o faci? Iată mai jos câteva motive...

1. Va avea parte de o altfel de scoală, mult mai importantă şi mai de durată (ca să zic aşa) decât cea pe care o urmează zilnic. Va învăţa să se descurce şi va vedea lumea!

2. Va locui într-un campus universitar din New York. Campusul Rutgers University este tipul de campus american urban şi se află în Newark, New Jersey, la 25 minute de mers cu trenul de New York Penn Station din Manhattan. Cea mai apropiată staţie de campus este Broad St. Station.

3. Va petrece o vacanţă activă, va învăţa limba engleză la ea acasă şi va interacţiona cu alţi copii de vârsta lui.

4. Cursurile de limba engleză se fac cu profesori vorbitori nativ şi la sfârşit se obţine o diplomă de participare.

5. În cadrul aceste tabere, se pot desfăşura şi activităţi ca: fotbal, mini Olympics, baseball, squash, volei, aerobic, tenis, treasure hunt, confecţionare de măşti, egg drop, tur pietonal în Newark, casino night, international night, discotecă, quiz-uri (concursuri de cultură generală), fashion show, talent show, karaoke.6. Va vizita principalele atracţii din New York: o excursie de o zi şi două excursii de câte o jumătate de zi / săptămână. Exemple de excursii incluse în program: Statuia Libertăţii & Ellis Island, Woodbury Commons (complex de outlet-uri la 1 oră de New York), Brooklyn Bridge cu plimbare din Manhattan până în Brooklyn, Wall Street / Financial District.

7. Poate opta şi pentru alte excursii, dintre care: Six Flags Park, Philadelphia, sediul ONU, croazieră pe Hudson River, show pe Broadway, Boston.

8. Va avea pensiune completă. Condiţiile de cazare sunt excelente, meniul este adaptat copiilor, iar programul de studiu este pe măsura capacităţii acestora.

9. Viza se obţine rapid şi fără bătăi de cap.

10. Tariful acestei tabere include cazarea şi pensiunea completă, transferul de la şi spre aeroport, cursurile de engleză, excursiile, materialele de studiu, supravegherea permanentă şi însoţitorul de grup. 

Locurile în tabăra din New York sunt foarte limitate. Împlineşte-i un vis copilului tău şi trimite-l să descopere lumea! Viaţa lui se va schimba!
CITEŞTE ŞI:

  
  

Un comentariu:

  1. O experienta foarte buna sa vezi macar o data in viata acest oras. Impresioneaza prin cladirile imense

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...