Câştigă un weekend de 5 stele la Amsterdam!

V-am povestit aici că în iulie echipa I's Blog se va afla în Amsterdam şi va descoperi secretele oraşului, că va merge la concertul Robbie Williams şi va împărtăşi cu voi toate experienţele trăite. Însă ce-ar fi să mergi chiar tu la Amsterdam?! Şi nu oricum, ci cu bilete de avion de la KLM  şi o cazare fabuloasă la hotelul Marriott Renaissance Amsterdam, de 5 stele. Hmmm, sună tentant? Sunt convinsă că da! Poţi câştiga un weekend la Amsterdam dacă vei participa la un concurs interesant, propus de KLM România. Iată detalii...


Descoperă Amsterdamul!


Pentru că Amsterdam 2013 este cel mai mare eveniment al anului în Olanda, KLM România a lansat o nouă aplicaţie de Facebook, prin care poţi vizita “virtual” Amsterdamul. Ce poate fi mai frumos decât să te plimbi pe străzile oraşului şi să afli cât mai multe detalii despre el, iar apoi să ajungi acolo cu un bagaj impresionant de cunoştinţe şi să-ţi dai gata prietenii?!


Iată despre ce este vorba...

KLM Romania lansează fanilor săi din reţeaua Facebook o nouă provocare. Aceştia sunt invitaţi să descopere atracţiile turistice din Amsterdam prin intermediul aplicaţiei  „Explorează Amsterdamul”, bazată pe tehnologia Google Street View, şi să câştige un weekend la Amsterdam pentru două persoane, la un hotel de 5 stele. 

KLM România sărbătoreşte anul acesta Amsterdam 2013, cel mai important eveniment al anului în Olanda. Cu această ocazie, KLM îşi invită toţi fanii din reţeaua Facebook să participe la un concurs în cadrul căruia pot câştiga un weekend în doi la Amsterdam. 

Pentru a participa la concurs utilizatorii trebuie să acceseze aplicaţia de aici: http://on.fb.me/10P2t1o, disponibilă pe pagina de Facebook KLM Romania şi să găsească cel puţin 3 locaţii din cele 10 atracţii ale Amsterdamului disponibile în aplicaţie. La fiecare locaţie găsită, concurenţii vor da check in pentru a se înregistra timpul făcut şi scorul. Jocul va fi punctat în funcţie de timpul mediu necesar de găsire a celor 3 locaţii.

Doar cele mai importante 3 rezultate contează, utilizatorii având posibilitatea de a se juca de un număr nelimitat de ori!  Câştigătorul va fi jucătorul cu cel mai mare punctaj. Concursul se desfăşoară în perioada 21 mai – 23 iunie 2013, iar călătoria se va efectua până pe 31 august 2013.

Premiul include: 2 bilete de avion KLM pe ruta Bucureşti - Amsterdam şi retur, cu toate taxele incluse, 2 nopţi cazare la hotelul Marriott Renaissance Amsterdam şi 2 bilete de intrare la muzeul Hermitage.


Concluzii:
  • Prin intermediul Google Street View utilizatorii pot să hoinărească “virtual” pe străzile oraşului Amsterdam şi pot vizita cele mai importante atracţii;
  • Participanţii trebuie să descopere 3 locaţii din cele 10 marcate pe hartă, pentru a intra într-un concurs ce are drept premiu un weekend pentru două persoane la Amsterdam;
  • Câştigător va fi concurentul care va ajunge cel mai repede la cele trei destinaţii şi va avea un punctaj cât mai mare;
  • Se poate juca de un număr nelimitat de ori, important fiind scorul cel mai bun şi timpul cât mai scurt.
  • Dacă ai câştigat şi nu ştii când să mergi la Amsterdam (călătoria fiind valabilă pănă pe 31 august), atunci intră aici şi vei găsi o listă cu toate evenimentele care vor avea loc în această vară în superbul oraş.  

Mult succes!CITEŞTE ŞI:

  

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...