Elegance in the sky - un eveniment exclusivist, by Air France & KLM

Ieri am fost invitată la o conferinţă de presă organizată de Travel Communication Romania (Răzvan Pascu) şi Air France - KLM Romania. Locaţia aleasă - Artmark - este incredibil de frumoasă şi m-am bucurat de fiecare clipă petrecută acolo, alături de oameni frumoşi şi de prieteni buni. Evenimentul a fost foarte reuşit - nici nu mă aşteptam la mai puţin din partea lui Răzvan! Mi-au plăcut şi uniformele vintage,  de lux, ale stewardeselor, create de unii dintre cei mai mari designeri ai lumii. În plus, atmosfera a fost relaxată, iar jurnaliştii şi invitaţii s-au simţit bine, ceea ce reiese şi din articolele apărute astăzi în presă... Iată detalii!


Conferinţa de presă Air France & KLM


Vă voi prezenta mai jos câteva dintre noutăţile pe care le-am aflat ieri în cadrul conferinţei:

1. Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost votat de către pasageri la concursul World Airport Awards, încă o dată, cel mai bun aeroport al Europei, marcând astfel al doilea an consecutiv în care Schiphol primește acest premiu prestigios. De asemenea, Schiphol a mai urcat un loc în topul celor mai bune aeroporturi din lume, situându-se astfel pe poziţia a treia.

      - Aeroportul se află pe locul 4 în topul celor mai aglomerate din Europa și pe locul 12 în topul celor mai aglomerate aeroporturi din lume.

      - Există diferite atracţii interesante, cum ar fi prima bibliotecă din lume ce se află situată într-un aeroport, deschisă în 2010, spre bucuria pasagerilor pasionaţi de citit, nerăbdători să aibă acces la cele 1200 de cărţi, în 29 de limbi diferite, pe lângă muzica ce poate fi descărcată gratuit. De asemenea, există şi un muzeu în care pasagerii îşi pot petrece timpul înainte de a se îmbarca. 

     - Un mall central face legătura între culoarele de plecare/sosire, având peste 100 de magazine. 

     - În aeroportul Schiphol pasagerii pot alege să se relaxeze într-un scaun cu masaj sau vizitând barul cu oxigen. 
 
  
     2. Programul de loialitate Flying Blue a fost premiat la nu mai puţin de 5 categorii ale Freddy Awards şi a fost declarat cel mai bun program de fidelitate din regiunea Europa / Africa.
  
     3. Cu peste 200 de aeronave şi 171 de destinaţii atinse, KLM leagă Amsterdamul de importante regiuni economice ale lumii. Anul acesta, marcant pentru Amsterdam, oraşul se bucură de sprijinul KLM,  devenit sponsor oficial al evenimentului. 

     Cele 3 zboruri zilnice operate de KLM pe ruta Bucureşti-Amsterdam oferă posibilitatea turiştilor de a participa la unul dintre numeroasele evenimente organizate anul acesta la Amsterdam, pe care le găsiţi aici.
 


4. Cea mai nou-introdusă destinaţie din America Latina pe lista destinaţiilor de zbor Air France este Montevideo, cu 5 zboruri săptămânale din Paris - Charles de Gaulle, operate din aprilie 2013.

Lider în America de Sud, AIR FRANCE KLM operează peste 125 de zboruri săptămânale, iar din vara aceasta, deserveşte 16 destinaţii în America de Sud: Caracas, Bogota, Quito, Guayaquil, Lima, Panama City, Paramaribo, Aruba, Bonaire, Curaçao, Cayenne, Santiago, Rio de Janeiro, Sao Paulo, Buenos Aires şi Montevideo.  

Începând din 2 septembrie 2013, pasagerii Air France spre Shanghai vor putea beneficia de toate avantajele aeronavei A380, cea mai mare aeronavă din lume: 6 baruri, o galerie de artă, un nivel de zgomot mai redus cu 5 decibeli decât standardul. Printre serviciile zborului către Shanghai pe care le oferă Air France se numără: anunţarea zborurilor în mandarină (limba chineză), filme internaţionale subtitrate în chineză, bucătărie cu specific chinezesc, personal de bord vorbitor de limba chineză.

În aprilie 2013 Air France a inaugurat 3 zboruri săptămânale cu destinaţia Kuala Lumpur, Malaezia, acestea adaugându-se celor 14 zboruri săptămânale operate de KLM spre această destinaţie. 5. Aeronava A380

- începând din septembrie 2013 se vor opera zboruri către 6 destinaţii cu acest tip de aeronavă: America de Nord (New York JFK, Washington DC, Los Angeles), Africa (Johannesburg), Asia (Tokio-Narita si Shanghai).
- 516 locuri plasate în 4 cabine.
- confort sporit la bord.
- una dintre cele mai «eco-friendly» aeronave.

6. AIR FRANCE KLM a lansat pe 30 mai 2013, în premieră pentru România, programul TOP100 destinat celor mai importanţi clienţi ai grupului în România.

7. Începând cu data de 29 mai 2013, Air France şi KLM au introdus un program pilot prin care oferă posibilitatea pasagerilor săi de a se conecta la internet în timpul zborului. Două aeronave Boeing 777-300 au fost dotate cu echipamente electronice Panasonic Avionics pentru a asigura conexiunea Wi-Fi pe durata curselor lungi. 

Primul zbor care a asigurat serviciul wireless a fost operat de către KLM, având destinaţia Panama, urmând ca de pe 30 mai sa fie introduse şi alte rute, către: Bangkok, Sao Paolo, Osaka, Kuala Lumpur, Jakarta, Lima, Panama, Singapore, Manila, Quito.

Odată ce aeronava va atinge altitudinea de 6.000 m, după ce îşi conectează tableta/Ipod-ul/ telefonul/laptopul la reţeaua KLM, pasagerii vor avea acces la un portal special creat. Aceştia pot opta fie pentru un serviciu gratuit, prin care vor obţine informaţii legate de destinaţii, vreme, site-ul KLM sau cumpărături la bordul avionului, fie pentru un serviciu plătit de Wi-Fi, valabil o oră sau întreaga durată a zborului. Acest program pilot va dura 9 luni, după care se va lua o decizie definitivă în această direcţie.


 

Elegance in the sky - un eveniment exclusivist, by Air France & KLM


Dana Rogoz şi Ovidiu Buta au fost amfitrionii unui eveniment de marcă. Air France a prezentat presei din România toată colecţia de uniforme vintage ale companiei, realizate de designeri celebri. Moda a jucat un rol extrem de important în istoria Air France. Designeri celebri au realizat uniformele însoţitoarelor de zbor, care erau adevărate etaloane de frumuseţe. Mai multe fotografii de la eveniment veţi găsi şi pe pagina de FB a blogului. Mulţumesc!

 

Iată şi galeria foto de la eveniment!


 Foto: Travel Communication, Air France & KLM
CITEŞTE ŞI:

  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...